Dolar 32,2329
%0.16
Euro 34,9539
%-0.03
Altın 2.412,060
%-0.53
Bist-100 10.400,00
%-0.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ankara'da 'Vatan, Cumhuriyet ve Emek' mitingi

Ankara'da 'Vatan, Cumhuriyet ve Emek' mitingi

Ankara'da 'Vatan, Cumhuriyet ve Emek' birlikteliği adı altında Sıhhiye Meydanı'nda düzenlenen miting, kalabalığın Anıtkabir'i ziyareti ile sona erdi.Türkiye Gençlik Birliği (TGB), Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD), Çağdaş Yaşamı...

  • Ege Postası
  • 19.05.2013 - 16:12
Ankara'da 'Vatan, Cumhuriyet ve Emek' birlikteliği adı altında Sıhhiye Meydanı'nda düzenlenen miting, kalabalığın Anıtkabir'i ziyareti ile sona erdi.

Türkiye Gençlik Birliği (TGB), Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD), Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'nin (ÇYDD) organize ettiği 'TC İçin Türk Milleti Ayakta' mitingi Sıhhiye Meydanı'nda yapıldı. Sabah erken saatlerde toplananlar Türk bayrakları ve Atatürk posterleriyle meydanı doldurdu. Şehitler için saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan etkinlikte, “Tam bağımsız Türkiye, Hükümet İstifa” sloganları atıldı.
Sanatçı Mustafa Özarslan da katılımcılara konser verdi. Miting için emniyet güçleri geniş güvenlik tedbiri aldı, polis helikopterleri meydanı sürekli havadan takip etti.

Miting sonrası kalabalık, Necatibey ve Gençlik caddelerinden geçerek Anıtkabir'e yürüdü. Atatürk’ün kabrini ziyaretin ardında kalabalık sessizce dağıldı.



Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.