Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Alyanak’ın ismine yakışan park!

Alyanak’ın ismine yakışan park!

Bayraklı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Osmangazi’de İhsan Alyanak ismi verilen ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği bin 500 metrekarelik yeşil alanı bulunan parkı genişletti. Alyanak’ın ismine yakışan park

  • Ege Postası
  • 14.02.2016 - 11:27
İZMİR - Bayraklı Belediyesi yeşile sahip çıkıyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri yaptığı çalışmalarla parkların, çocuk oyun alanlarının sayısını artırırken bir yandan da ağaçlandırma yapıyor. Yapılan çalışmalar sayesinde kısa sürede ilçede park sayısı yükseldi. İlçedeki toplam yeşil alan miktarı ise 1 buçuk milyon metrekareye yaklaştı.



PARK GENİŞLEDİ
Park ve Bahçeler Müdürlüğü, son olarak İzmir’in efsane belediye başkanlarından İhsan Alyanak’ın ismini taşıyan, Osmangazi hizmet binasının hemen yanında bulunan parkta genişletme çalışma yürüttü. Yapılan çalışmayla birlikte çim alan miktarı bin 500 metrekareye yükseldi. Çocukların uğrak yerlerinden parka yeni oyun grupları yerleştirildi.



YEŞİL BİR BAYRAKLI BIRAKMAK İSTİYORUZ
Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, göreve gelir gelmez ilçeye yeni parklar kazandırmaya başladıklarını belirterek, “Çocuklarımıza yeşil bir Bayraklı bırakmak için çalışıyoruz. Bu anlamda çok sayıda yeni park alanı oluşturduk. Boş bulduğumuz yerlere de parklar yapmaya devam ediyor. Mevcut parklarımızı elden geçiriyoruz. İlçemizde kişi başına düşen yeşil alan miktarı 4 buçuk metrekareye kadar yükseltmeyi başardık. Yeni park projelerimiz devam ediyor. Bayraklı parklarıyla daha güzel bir ilçe olacak. İzmir’in efsane belediye başkanlarından İhsan Alyanak’ın ismini verdiğimiz parkı daha da genişlettik. Parkın yeşil alan miktarı da genişledi. Yeni oyun grubu da koyduk. Özellikle yazları vatandaşlarımız bu parkımıza yoğun ilgi gösteriyor. İhsan Alyanak’ın ismine yakışan bir parkımız” dedi.  

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.