Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Altınordu'dan ikinci kez Kovid-19 testi

Altınordu'dan ikinci kez Kovid-19 testi

TFF 1. Lig ekiplerinden Altınordu'da teknik heyet ve futbolculara ikinci kez Kovid-19 testi yapıldı.

  • Ege Postası
  • 20.05.2020 - 16:11

Altınordu Kulübünden yapılan yazılı açıklamada, idari ve teknik kadro ile futbolculara Selçuk’taki İsmet Orhunbilge Tesisleri’nde İzmir İl Sağlık Müdürlüğü ekipleri tarafından ikinci kez Kovid-19 testi yapıldığı bildirildi.

Sağlık çalışanlarına teşekkür edildiği açıklamada, futbol takımının çalışmalarını sosyal mesafe kurallarına uyarak devam ettiği belirtildi.

Kırmızı-lacivertli ekibe ilk yapılan testlerin hepsi negatif çıkmıştı. 

Altınordu, Kovid-19 testlerinin sonuçlarına göre antrenman programını şekillendirecek

TFF 1. Lig ekiplerinden Altınordu'nun teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, bugün yaptırdıkları Kovid-19 testlerine göre antrenman şekillerini değiştireceklerini, antrenman tempolarının artabileceğini bildirdi.

Eroğlu, kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında, 11 Mayıs'ta yaptıkları ilk Kovid-19 testlerinin ardından sosyal mesafeye uyarak daha çok kuvvet antrenmanı gerçekleştirdiklerini belirtti.

Bugün yapılan ikinci testin sonuçlarına göre antrenman şekillerini değiştireceklerini kaydeden Eroğlu, "Biraz daha saha şartlarına göre antrenman tempomuz artacak. Top kullanımı, oyunlar başlayacak. Tabii ki testin sonucu bizim için önemli. Ondan sonraki planlarımızı öyle yapacağız." ifadelerini kullandı.

Eroğlu, lig maçlarının tamamlanacağını hatırlatarak, "Biz de ona göre kendimizi hazırlamaya çalışıyoruz. Ülke anlamında da iyiye gittiğimiz görünüyor. Bu süreçte testler negatif çıksa bile bizim her şeye dikkat etmemiz gerekiyor. Bir anda her şey pozitife dönmesin." değerlendirmesinde bulundu. (AA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.