Dolar 32,3565
%-0.01
Euro 34,8020
%0.03
Altın 2.393,450
%-0.14
Bist-100 10.271,00
%0.61

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Altınordu Allah’a emanet!

Altınordu Allah’a emanet!

İzmir’in en köklü kulüplerinden Altınordu, Karafatma Dağı’ndan kopan kaya parçalarının yarattığı tehlikeye rağmen çalışmalarını Yeşilyurt’taki suni çim tesislerinde sürdürüyor. Yerel yönetimlerden destek bekleyen sporcular tesislerden ayrılmak istemiyor.

  • Ege Postası
  • 27.07.2012 - 17:33
 İZMİR -Ege Telgraf’tan Ahmet Buğra Tokmakoğlu’nun haberine göre Yeşilyurt Tesisleri’nde bulunan suni çim sahalarda uzun yıllardır çalışan Altınordulu sporcular tesislerin yanı başındaki Karafatma Dağı’ndan kopan kaya parçaları nedeniyle altı ayı aşkın süredir diken üstünde. 

Kulübün A takımı yaşanan gelişmeler nedeniyle başka tesislerde kamp çalışması yapmak zorunda kalırken, spor okulları ve alt yapı takımları tehlikeye rağmen Yeşilyurt Tesisleri’nden ayrılamıyor. Dağda yaşanan kaymalar yüzünden bir tribünlerinin tamamen yok olduğu, küçük sahalardan birinin iptal olduğuna dikkat çeken Altınordu Kulübü Tesis Sorumlusu Metin Çelikdelen, “Tesis binamız da tehlike altında. 8 aya yakındır diken üstündeyiz. 7 farklı takımımız ve spor okulumuz olduğundan bu sahaları kullanmak zorundayız. Yetkililerden yardım istiyoruz” diye konuştu.

Belediye yetişemiyor

Karabağlar Belediyesi ekiplerinin tek kepçeyle soruna çözüm bulmaya çalıştığını ifade eden Çelikdelen, Büyükşehir Belediyesi’nden yardım beklediklerini söyledi. Çelikdelen, “Karabağlar Belediyesi’nin elinde tek kepçe varmış. O da farklı işler çıktığında başka görevlere gidiyor. Daha kapsamlı araç gereci olan Büyükşehir Belediyesi’nin bu soruna el atmasını istiyoruz. Olası bir olumsuzluk durumunda kim sorumluluk alacak” dedi.

Kürüm: Farkındayız  

Karabağlar Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm ise maddi ekipman yetersizliği nedeniyle ellerinden geldiğince sıkıntıyı çözmeye çalıştıklarına dikkat çekti. Tehlikenin farkında olduklarını ifade eden Kürüm, “Ekipman sıkıntısı yaşıyoruz. Tehlike arz eden kayaların bertaraf edilmesi noktasında belediye olarak elimizden geldiği kadar yetişmeye çalışıyoruz” dedi.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.