Dolar 32,3762
%-0.01
Euro 34,5765
%-0.03
Altın 2.381,840
%0.07
Bist-100 10.046,00
%-0.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Altaylı Ulaş Gazişehir'e yakın

Altaylı Ulaş Gazişehir'e yakın

Spor Toto 1'inci Lig ekiplerinden Altay'ın gözde oyuncularından stoper Ulaş Zengin'e en ciddi teklifi Süper Lig'in yeni ekibi Gazişehir Gaziantep'in yaptığı öğrenildi. Son dönemde ismi Galatasaray, Kasımpaşa, Sivasspor, Konyaspor, Başakşehir gibi kulüplerle anılan genç savunmacıyı transfer etmek için ilk resmi teklif Gazişehir'den geldi.

  • Ege Postası
  • 06.07.2019 - 12:18

Ulaş için ilk etapta 1 milyon Euro isteyen Altay yönetimi bu rakamın verilmemesi üzerine 22 yaşındaki defans oyuncusunun bonservis ücretini 500 bin Euro'ya düşürdü. Futbolcunun 2020 yılında serbest kalacak olmasının da etkisiyle yönetimin bonservis konusunda taviz verdiği ifade edildi. İzmir ekibi Ulaş'ın bir sonraki transferinden yüzde 25 pay alma şartı koşarken, Gaziantep temsilcisi bu talebi onayladı. Transferin önümüzdeki günlerde gerçekleşmesi bekleniyor.

FURKAN'DAN VEDA

Altyapısında yetiştiği Altay'da 6 sezondur forma giyen Furkan, taraftarlara sosyal medya hesabından veda etti. Sözleşmesi bittikten sonra kulüpten ayrılan 24 yaşındaki futbolcu, geçen devre arasında sportif direktör Özden Töraydın'ın kendisine, "Takımdan ayrılmanı istiyorum, yoksa kadro dışı bırakırım, paranı da vermem" dediğini iddia ederek, "Bu sene psikolojik açıdan benim için zor bir sezon oldu. Ayrılmak istemeyince sportif direktör bana bedelsiz sözleşme uzatmayı teklif etti. Bu şartlar altında katkı vermeye çalıştım. Bu şekilde kulübüme para kazandırmadan ayrılmak istemezdim ama nasip değilmiş. Büyük Altay'ın büyük taraftarına teşekkür etmek istiyorum. Hakkınızı helal edin. Altay her zaman kalbimin en güzel yerinde olacak" mesajını paylaştı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.