Dolar 32,2135
%-0.09
Euro 34,7300
%-0.2
Altın 2.449,500
%0.7
Bist-100 10.312,00
%0.42

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Altaylı Cenk’in hedefi A Milli Takım

Altaylı Cenk’in hedefi A Milli Takım

TFF 1. Lig ekiplerinden Altay'ın altyapısından yetişen genç savunma oyuncusu Cenk Özkaçar, hedefinin siyah-beyazlı takımla Süper Lig'e yükselip A Milli Futbol Takımı'nda forma giymek olduğunu bildirdi.

  • Ege Postası
  • 16.04.2020 - 12:03

Cenk Özkaçar, kulübün sosyal medya hesabında yer alan açıklamasında, takımda stoper pozisyonunda oynayan İbrahim Öztürk, Abdülkerim Bardakcı, Hamit Yıldız ve Gençer Cansev'den çok şey öğrendiğini belirtti.

Onlarla şampiyonluklar yaşadığını aktaran Cenk Özkaçar, "Ümit Milli Takım'a çağrılmıştım. Fakat en büyük hayalim Altay ile Süper Lig'de forma giyip sonra da A Milli Takım'da oynamak." ifadelerini kullandı.

Geçen sezon tecrübe kazanması için Karaca Belediyespor’a kiralandığında Altay’ın değerini daha iyi anladığını ifade eden 19 yaşındaki savunmacı, "Her geçen gün tecrübem artıyor. Altay’a faydalı olmak için çok çalışıyorum. Takımdaki büyüklerimden çok şey öğreniyorum. Onlarla beraber şampiyonluklar yaşamak istiyorum" dedi.

Cenk Özkaçar, teknik direktör Yalçın Koşukavak'ın verdiği program dahilinde idmanlarını sürdürdüğünü belirterek, şunları kaydetti:

"Koronavirüs tüm dünyayı etkiledi ve futbol da bundan etkilendi. Yalçın Koşukavak hocamızın gelişinden sonra takım olarak iyi bir form grafiği yakalamıştık. İlk ikiden Süper Lig hesapları yapıyorduk. Ancak liglere ara verildi. Bu durum psikolojik olarak beni üzdü çünkü hedefe kilitlenmiştik. Tüm olumsuzluklara rağmen Altay Spor Kulübü olarak yaşanan süreci iyi şekilde geçirdiğimizi düşünüyorum. İnşallah bu salgın bir an önce biter ve çalışmalarımıza başlarız." 

Milli futbolcu, "Altyapıdan profesyonelliğe geçişte gayret gösterip sabırlı olmak gerekiyor. Çok çalışmak ve sabır burada anahtar kelime" sözleriyle altyapıdaki gençlere mesaj verdi. Koronavirüs nedeniyle sokağa çıkma yasağına takılan Cenk, çalışmalarını evinden sürdürdüğünü dile getirdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.