Dolar 32,5855
%0.34
Euro 34,7925
%0.17
Altın 2.511,510
%1.09
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Altay'dan taraftarına uyarı

Altay'dan taraftarına uyarı

SPOR Toto 3'üncü Ligi 1'inci Grup'ta pazar günü evinde Yeşil Bursa ile karşılaşacak Altay'da Başkan Cihangir Marmara, taraftarlarını sağduyuya davet etti.

  • Ege Postası
  • 10.02.2016 - 15:27
Daha önce İzmir'deki Gölbaşıspor, Büyükşehir Belediye Erzurumspor ve Tire 1922 müsabakalarında taraftarının sebep olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından cezalandırılan siyah beyazlı ekip, aynı eylemin dördüncü kez gerçekleşmesi halinde bir sonraki iç saha maçında seyircisinden mahrum kalacak.

Bu sezon 2 maçı seyircisiz oynadıklarını hatırlatan Başkan Marmara, "Maltepespor karşılaşmasını geçen sezondan sarkan ceza yüzünden, Kozan Belediyespor karşılaşmasını ise Yeşil Bursa deplasmanında yaşanan olaylar nedeniyle boş tribünler önünde oynadık. Taraftarlarımızın bu kez sadece takımımızı desteklemesini istiyoruz. Onların gücünü hissetmek gençlerimiz için çok önemli" dedi.

Siyah beyazlı takımda Yeşil Bursa sınavı öncesi cezalı Hayrullah ve Orhan dışında eksik bulunmuyor.

HALI SAHADA DÜELLO
Altay yönetimi ile teknik heyeti Gaziemir Kutlu Aktaş Tesisleri'ndeki Okay Yokuşlu Halı Sahası'nda kozlarını paylaştı. Başkan Cihangir Marmara, Asbaşkanlar Alex Padulano ve Ercüment Atik başta olmak üzere yönetimdeki isimlerden oluşan ekip, teknik direktör Serdar Sabuncu ve yardımcılarının yer aldığı takıma 12-11 mağlup oldu. Gol düellosu şeklinde geçen müsabaka öncesi siyah beyazlılar omuz omuza hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.