Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Altay'da Zorlu'nun adaylığı zor

Altay'da Zorlu'nun adaylığı zor

ALTAY'da 22-29 Nisan'daki olağanüstü genel kurul öncesi eski başkanların yaptığı zirveye katılmamasına rağmen kriz yönetiminin başına getirilmesi istenen eski başkan Nafiz Zorlu, görevi kendisine uygun görmediğini ancak her türlü desteğe hazır olduğunu söyledi.

  • Ege Postası
  • 17.04.2015 - 14:01
İstanbul'da yaşayan Nafiz Zorlu, salı günü yapılacak ikinci toplantıya katılmaya çalışacağını ifade ederek, "Sıkıntılarım var, şartlar uygun değil. Prensip olarak başkanlığımı tasvip etmiyorum. Yine de salı gününü beklemek lazım" dedi. "Altay başkanlığı benim için en büyük onur ve şereflerden birisidir" diyen Nafiz Zorlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Kulübümüzü yeniden bir yerlere getirmek için herkes çabalarken buna tepkisiz kalacak değilim. Bu grubun içinde her türlü desteğe hazırım. Oluşan birlik ve beraberlikten bir sonuç çıkmaz, deme lüksüm yok. Her konuyu enine boyuna tartışmalıyız. Bu oluşumun neresinde olacağım konusunda toplantı sonucuna göre karar vereceğim."

Zorlu'nun aday olmaması halinde Mehmet Erdoğan'ın ismi ön plana çıkacağı bildirildi.

TAKIM REVİRE DÖNDÜ

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta 22 haftadır galip gelemeyen Altay, pazar günü deplaslmanda oynayacağı Kocaeli Birlikspor için kadro kurmakta zorlanıyor. Toplam 6 futbolcunun kadro dışı kaldığı siyah beyazlı ekipte İsmet cezalı, Emrah, diz bağlarındaki yırtık nedeniyle sezonu kapattı. Arka adalesinde zorlanma olan sağ bek Yüksel, forvet Aziz ve sol kanat Bedri Can forma giyemeyecek. Emrah'ın yerine Kubilay, Yüksel'in yerine Orhan, İsmet'in yerine Ömer ilk 11'de oynayacak.

"MÜCADELEMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ" 

18 kişilik kadroyu kurmakta zorlandığını belirten teknik direktör Yalçın Koşukavak, "Rakip bu ligin üstünde bir kadroya sahip. Ligdeki durumumuza rağmen motivasyonumuzu bozmadan mücadelemizi sürdüreceğiz. Altay'a yakışan bir skorla sahadan ayrılmak istiyoruz" diye konuştu. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.