Dolar 32,2880
%-0.6
Euro 34,6841
%-0.35
Altın 2.408,070
%-0.6
Bist-100 10.046,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Altay'da Karafırtınalar kadrosunu buldu

Altay'da Karafırtınalar kadrosunu buldu

TFF 1'inci Lig'de geride kalan 3 haftada 4 puan toplayan Altay'da Teknik Direktör Sait Karafırtınalar, ideal 11'ini erken oluşturdu.

  • Ege Postası
  • 04.09.2019 - 14:02

Kadro istikrarından yana olan tecrübeli teknik adam 3 maçta 1'i zorunlu olmak üzere 11'den sadece 3 değişikliğe gitti. İlk haftada oynanan Ümraniyespor karşılaşmasına Aydın - Erhan, Gençer, Abdülkerim, Özgür, Yılmaz, Deniz, Putsila, Tatos, Kappel ve Paixao tertibiyle çıkan Karafırtınalar, ikinci haftadaki İstanbulspor müsabakasında cezalı Özgür'ün yerine sol bekte Mustafa'yı oynatırken, orta alanda Yılmaz'ın yerine ise Tavares'e şans verdi. Deneyimli teknik adam, 1-0 kazanılan Balıkesirspor maçında ise cezası biten Özgür'ü Mustafa'nın yerine oynatıp, kalede Aydın'ın yerine Emre'yi görevlendirdi. 

Sait Karafırtınalar, oynanan 3 mücadelede takım kaptanı Gençer, Erhan, Kappel ve Putsila'yı 90'ar dakika sahada tuttu. Güçlü bir kadrolarının olduğunu ifade eden Teknik direktör Karafırtınalar, "İlk 3 haftada takımın genel görüntüsünden memnun kaldım. Ancak milli aranın ardından çok daha iyi futbol oynayıp istediğimiz skorları almalıyız. Her futbolcum benim için çok değerli. Herkes en iyi şekilde çalışacak ve formayı hak edecek. Aranın ardından Boluspor deplasmanına çıkacağız. Eksikliklerimizi giderip hedeflediğimiz zirve yolunda kaza yapmak istemiyoruz" diye konuştu. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.