Dolar 32,2429
%0
Euro 34,8259
%0.43
Altın 2.419,180
%1.08
Bist-100 10.269,00
%0.2

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Altay'a ince ayar

Altay'a ince ayar

SPOR Toto 3. Lig 1. Grup'taki ikinci maçında pazar günü Menemen'de Maltepespor'u geçen sezondan kalan cezası nedeniyle boş tribünler önünde konuk edecek Altay'da taşlar yerinden oynayacak.

  • Ege Postası
  • 26.08.2015 - 14:34
Siyah-beyazlılarda orta sahada görev alan Cahit ve Koray'ın Silivrispor deplasmanında beklentilerin altında bir performans sergilediği, bu iki oyuncudan birinin kızağa çekileceği öğrenildi. Cahit ya da Koray'ın yerine tamamen iyileşen Osman'ın orta sahada şans bulması bekleniyor.

İzmir ekibinde savunmada da revizyon hazırlığı var. Genç Ulaş'la birlikte defansın göbeğinde görev alan Ömer'in pazar günü yedek soyunabileceği, bu oyuncunun yerine İsmet Kavuştu'nun oynayabileceği bildirildi. Teknik heyet, yarın saat 17.30'da Gaziemir Tesisleri'nde Gönen Belediyespor'la oynanacak özel müsabakanın ardından son kararını verecek. Cuma günü antrenmanı maçın oynanacağı Menemen Şehir Stadı'nda yapacak Altay'da Hüsamettin ve Hayrullah'ın tedavileri sürüyor.

Onur parasını istiyor

ALTAY'da yönetimin "Mali açıdan takımda dengeleri bozacak istekleri var" diyerek kadro dışı bıraktığı kaleci Onur Parlar'ın geçen sezondan kalan alacaklarını talep ettiği öğrenildi. 2014-15'te bir kez bile maç başı ücreti ve maaş almadığını öne süren genç file bekçisinin 44 bin TL alacağını istediği belirtildi. Şu ana dek Futbol Federasyonu'na başvurmayan Onur'un, parasını alamadığı taktirde kulübe ihtarname göndereceği bildirildi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.