Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Altay'a iki şok haber

Altay'a iki şok haber

Altay'da Olgun Karamanoğlu görevinden ayrıldı. Öte yandan Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), olaylı Göztepe derbisinde taraftarlarının bu sezon iç sahada 6'ncı kez neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat yüzünden Altay'a 1 maç seyircisiz oynama ve 12 bin TL para cezası verdi.

  • Ege Postası
  • 24.02.2015 - 17:45
İZMİR- SporToto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta sıkıntılı günler geçiren Altay'ın sportif direktörü Olgun Karamanoğlu, görevinden ayrıldığını açıkladı.

Yönetimle bugün yaptığı toplantı sonrası karşılıklı anlaşarak vedalaştıklarını dile getiren Karamanoğlu, "Kimseyle herhangi bir sorunum yok. Ailevi sebepler nedeniyle Altay'daki görevim sona erdi" dedi. Karamanoğlu devre arasında göreve gelmişti. (Mustafa Oğuz/ DHA)

Altay'a 1 maç ceza

 
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), olaylı Göztepe derbisinde taraftarlarının bu sezon iç sahada 6'ncı kez neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat yüzünden Altay'a 1 maç seyircisiz oynama ve 12 bin TL para cezası verdi. Saha olayları nedeniyle de 4 bin TL cezaya çarptırılan siyah-beyazlı ekip, pazar günü Kırklarelispor'u boş tribünler önünde ağırlayacak. 1 maç men cezası alan Teknik Direktör Yalçın Koşukavak ise cezasını Gümüşhane deplasmanında tamamladığı için takımının başında olacak. Kurul, Göztepe'ye takım halinde spormentliğe aykırı hareket, çirkin ve kötü tezahürat ile saha olaylarından toplam 8 bin 100 TL para cezası keserken, Teknik Direktör Metin Diyadin'e de 1 maç men cezası verdi. Cezasını Tepecikspor karşılaşmasında çeken Diyadin, Bandırma deplasmanında kulübede yer alabilecek.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.