Dolar 32,2682
%-0.21
Euro 34,7872
%-0.07
Altın 2.405,310
%0.49
Bist-100 10.297,00
%0.2

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Altay 3 puandan fazlasını kazandı

Altay 3 puandan fazlasını kazandı

SPOR Toto 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta yenik duruma düştüğü maçta Maltepe'yi 2-1 yenerek ilk galibiyetini alan Altay, 3 puandan fazlasını kazandı.

  • Ege Postası
  • 31.08.2015 - 16:14
Transfer yasağı nedeniyle altyapı oyuncularına sarılan siyah beyazlılar, "Bu takım amatöre düşer" eleştirilerine aldığı galibiyetle yanıt verdi. "Yaktığımız ateş inanıyorum ki yangına dönecek" diyen teknik direktör Serdar Sabuncu, şunları söyledi:

"Yaklaşık 1 yıldır iç sahada kazanamıyorduk. Karşılaşma öncesi 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda çifte zafer yaşayacağımızı oyuncularımıza söyledik. Kamp programına saat 19.23'te soyunma odasında galibiyeti kutlayacağımızı yazmıştık. Galibiyeti bizi stat dışından da olsa destekleyen taraftarımıza armağan ediyoruz."

Müthiş oynamadıklarını ancak mücadele anlamında verdikleri sözü tuttuklarını ifade eden Serdar Sabuncu, şöyle devam etti:

"Müsabakanın başında bireysel hatadan kalemizde bir gol gördük. Daha sonra birkaç hamlemiz oldu. Rakibin oyun kurgusunu bozup penaltı kazandık. Oyunun kontrolü bu dakikadan sonra bize geçti. İkinci yarıya baskılı başladık. Sadece 1 pozisyon verdik. Direkten dönen 1 topumuz oldu, 4-5 net pozisyona girdik. Fizik olarak üst seviyedeyiz."

Maçı izleyen eski başkanlardan Mehmet Erdoğan ve Aslan Savaşan'ın yanı sıra Nafiz Zorlu ve Mahmut Özgener'in telefonla kendilerini tebrik ettiğini açıklayan Serdar Sabuncu, "Bir galibiyetle hedef koyamayız, ama Altay yeniden şahlanacak" dedi.

HALİL GÖZ DOLDURDU
Altay'da orta sahanın önemli isimlerinden Halil Yılmaz, bu sezon ikinci maçında da rakip fileleri sarsarak alkış topladı. Geçen hafta Silivrispor deplasmanında frikikten attığı golle dikkat çeken 22 yaşındaki futbolcu, Maltepe'ye karşı galibiyet golüne imza attı. Halil, geçen sezonun ikinci yarısında Niğde Belediyespor'da kiralık oynamıştı. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.