Dolar 32,3747
%0.18
Euro 35,0654
%0
Altın 2.325,990
%0.24
Bist-100 9,11
%0.34

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Almanya’da Menderes’e Bakan desteği

Almanya’da Menderes’e Bakan desteği

Dünya’nın en büyük turizm fuarı ITB Turizm Fuarı’na katılan Menderes Belediyesi herkesin ilgi odağı oldu. Dış İşleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu da Menderes Belediyesi standını ziyaret ederek, Belediye Başkanı Bülent Soylu’dan ilçeyle ilgili bilgi aldı.

  • Ege Postası
  • 06.03.2015 - 11:43
İlçenin turizm payını ve tanınırlığını arttırmak adına çalışmalar gerçekleştiren Menderes Belediyesi, dünyanın en büyük turizm fuarında ilgi odağı oldu. Almanya’nın Berlin kentinde düzenlenen ITB Turizm Fuarı’na İzmir Kalkınma Ajansı ile birlikte katılım sağlayan Menderes Belediyesi ilçenin tarihsel ve kültürel özelliklerini sektör temsilcileriyle buluşturdu. Menderes’e özgü ürünlerin de yer aldığı fuarın açılışına katılan Dış İşleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Menderes standını da ziyaret etti.

Bakan’dan yakın ilgi

Fuarın açılışı sonrası İzmir standını ziyaret eden Dış İşleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, fuar katılımcılarına moral verdi. Menderes standına yakın ilgi gösteren Bakan Çavuşoğu, Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu’dan hem Menderes hem de stantla ilgili bilgi aldı. Menderes’in kütürel, tarihsel ve turistik alanlarının turizm sektörüne büyük katkı sağladığını kaydeden Bakan Çavuşoğlu, ilçenin değerini arttırmaya yörelik gerçekleştirdiği çalışmaları takdir etti. Ziyaret sonrası Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu tarafından, Bakan Çavuşoğlu’na ilçedeki boncuk ocaklarına üretilen nazar boncukları hediye edildi.

Menderes için

Bakan Çavuşoğlu’nun ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getiren Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, “ Menderesimiz’in tanınırlığı adına başlattığımız çalışmalar hızla devam ediyor. Berlin’de düzenlenen ITB Fuarı’nda da ilk günden itibaren standımız büyük ilgi gördü. Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu’nun da stadımızı ziyareti bizi mutlu etti. Dünyanın dört bir yanından gelen turizm sektörünün temsilcieri ile buluşmalarımızda tek bir amacımız varr o da Menderesimiz’in turizmden aldığı payı arttırmak.  İlçemiz, kültürel, tarihsel ve turistik alanlarıyla zengin bir konuma sahip. Bu zenginliğini dünyaya duyurmak adına gerçekleştirdiğimiz çalışmalar devam edecek” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.