Dolar 32,4932
%0.02
Euro 34,9267
%-0.13
Altın 2.439,340
%0.13
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Alkollü ve ehliyetsiz sürücüler çarpıştı: 8 yaralı

Alkollü ve ehliyetsiz sürücüler çarpıştı: 8 yaralı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, iki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu 8 kişi yaralandı. Yaralılar çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı. Sürücülerden birisinin ehliyetsiz, diğerinin ise 219 promil alkollü olduğu ortaya çıktı....

  • Ege Postası
  • 15.09.2013 - 05:58
Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, iki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu 8 kişi yaralandı. Yaralılar çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı. Sürücülerden birisinin ehliyetsiz, diğerinin ise 219 promil alkollü olduğu ortaya çıktı.

Kaza, saat 02.00 sıralarında Meydanbaşı Caddesi'nde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, şehir merkezinden Erdemir Caddesi istikametine giden 81 DH 576 plakalı otomobilin sürücüsü Emrah Tanış (26), kaldırıma çarptıktan sonra direksiyon hakimiyetini kaybederek düğün konvoyundan ayrılan ve karşı yönden gelen Orhan Dündar (18) idaresindeki 67 TD 963 plakalı otomobil ile kafa kafaya çarpıştı.

Kazada sürücü Emrah Tanış ve yanında bulunan Şerife Dursun (25) ile diğer araç sürücüsü Orhan Dündar ile aynı araçta bulunan Berkay Dündar (20), Tarık Dündar (42), Muhammet Özcan (24), Mustafa Seyhan (24) ve Yunus Emre Balıkçılar (25) yaralandı.

Yaralılar için olay yerine sağlık ekipleri çağırıldı. Durumları hafif olan yaralılar vakit geçirmeden hastaneye kaldırılırken, kazada ağır yaralanan ve araç içerisinde sıkışan Şerife Dursun, sağlık görevlilerinin müdahalesi ile araçtan çıkarılarak önce sedyeye daha sonra da ambulansa alındı. Bir diğer yaralı Tarık Dündar da sedye ile ambulansa alındıktan sonra Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kaza sonrası polisler, sürücüler hakkında bilgi toplamaya çalıştıkları sırada 81 DH 576 plakalı otomobilin sürücüsü Emrah Tanış'ın şoför değiştirmek için çaba gösterdiğini fark etti. Duruma müdahale eden polisler sürücü Emrah Tanış'ı ekip aracına alarak devlet hastanesine götürdü. Bu sırada bazı vatandaşlar kaldırımların genişletilmesinden sonra kazaların arttığını söyleyerek yapılan çalışmaya tepki gösterdi.

Ağır yaralı Şerife Dursun'un Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesine sevk edildiği öğrenildi. Ereğli Devlet Hastanesi'nde alkol testi yapılan sürücülerden Emrah Tanış'ın 219 promil alkollü olduğu ve diğer sürücü Orhan Dündar'ın ise ehliyetsiz olduğu öğrenildi. Kazada hurdaya dönen iki otomobil çekici ile olay yerinden kaldırılırken, polis kaza ile ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.