Dolar 32,3257
%0.23
Euro 35,0767
%-0.13
Altın 2.306,870
%1.29
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ali Talak'tan Çiğli halkına Atatürk rozeti taktı

Ali Talak'tan Çiğli halkına Atatürk rozeti taktı

CHP Çiğli Belediye Başkan aday adayı Ali Talak, Çiğli’de çarşı esnafının ve vatandaşın yakalarına Atatürk rozeti taktı. Ali Talak, “Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 75’inci yıldönümü, özlemle anıyorum” dedi.

  • Ege Postası
  • 09.11.2013 - 15:42
İZMİR - Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 75’inci yıl dönümü nedeniyle CHP Çiğli Belediye Başkan aday adayı Ali Talak, Çiğli’de Atatürk ve O’nun aziz hatırasını yaşatmak adına çarşı esnafının, vatandaşın ve Çiğli Trakyalılar Derneği Başkan ve üyelerinin yakalarına Atatürk rozeti taktı. 
Atatürk’e duyduğu özlemi şöyle ifade eden CHP’li Ali Talak, “Ulu Önderimizin aramızdan ayrılışının 75’inci yıldönümünde sevgi, özlem ve şükranla anıyorum. O’nun İlke ve devrimlerine en çok ihtiyaç duyduğumuz günleri yaşıyoruz. Atatürk başarıları, düşünce sistemi, üstün kişiliği, barışçı kimliği ve geride bıraktığı yıkılmaz eseriyle tarihe damgasını vurmuş bir liderdir. CHP olarak her zaman ilke ve devrimlerine sahip çıkıyoruz çıkmaya da devam edeceğiz. Geride bıraktığımız 75 yıl, bizlere emanet ettiği cumhuriyetin yaşatılması, korunması ve hedef olarak gösterdiği çağdaş uygarlık seviyesine ulaşmak için var gücümüzle çalışıyoruz” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.