Dolar 32,4448
%0.39
Euro 35,1039
%0.11
Altın 2.324,340
%0.17
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti İzmir'de aday gösterilmeyen Aşlık koordinasyonu sağlayacak!

AK Parti İzmir'de aday gösterilmeyen Aşlık koordinasyonu sağlayacak!

AK Parti İzmir’de aday listesinde yer bulamayan dört mevcut vekil arasında yer alan Ali Aşlık, genel seçim sürecinde önemli bir görev aldı. AK Parti İzmir SKM Başkanı Mustafa Gedikoğlu'yla çalışacak olan Aşlık, İzmir'de yapılan seçim çalışmalarının koordinasyonunu sağlayacak. Aday gösterilmeyen Aşlık'a

  • Ege Postası
  • 17.04.2015 - 16:43
EDA EBRU NANECİ / HABER SERVİSİ - AK Parti İzmir'de mevcut milletvekillerinden Aydın Şengül, Rıfat Sait, İlknur Denizli ve Ali Aşlık listelerde kendilerine yer bulamamıştı. Mevcut vekillerden Ali Aşlık, genel seçim sürecinde önemli bir rol üstlenecek. Aşlık, İzmir’de seçim çalışmalarında İl, ilçe başkanları ve adaylar arasındaki koordinasyonu sağlayacak.  Aşlık, AK Parti İzmir İl Başkanlığı'nda bulunan SKM dışında, 1'inci ve 2'inci bölgede birer SKM kurulacağını belirterek, SKM'nin İzmir'de yeni dönemde uygulayacağı yeni sistemde aktif olarak görev alacağını söyledi.  Bu bölgelerde koordinasyonu en iyi şekilde sağlayacaklarını belirten Aşlık, "AK Parti İzmir'de mevcut olan imkanların en iyi şekilde kullanacağız" dedi. 

SEÇİM SÜRECİYLE İLGİLİ NE VARSA YAPACAĞIZ
Adayların eş güdümlü olarak çalışması ve adaylık sürecinin daha sağlıklı yürütülmesine katkı sağlamak üzere görevlendirilen Aşlık, " Süreçle alakalı yazışmalar, sandıkların sahiplenilmesi gibi seçim süreciyle ilgili olan tüm çalışmalarda bulunacağız. Seçim Koordinasyonu merkezi seçimden önce kısa bir süreliğine devam edecek" diye konuştu.

ÖYLE BİR RAHATSIZLIĞIM OLSA... 
Milletvekili adayları ve il başkanıyla görüştükten sonra çalışmaların devam edeceğini vurgulayan Aşlık, listede aday gösterilmemesinden bir rahatsızlık duymadığını hatırlatarak, "Ben AK Parti'nin kurucusuyum. Önemli olan partidir. Nerede olduğumuzun önemi yoktur. Aday olamadığımda da herhangi bir rahatsızlığım olmadı. Öyle bir rahatsızlığımız olsa bu görev verilmezdi. Tüm adaylara  başarılar diliyorum. İzmir'de gerilim olmadan kardeşlik içerisinde bir seçim olacağına inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.