Dolar 32,3721
%0.17
Euro 34,9916
%-0.21
Altın 2.326,010
%0.24
Bist-100 9,10
%0.19

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Alabay delegeye seslendi!

Alabay delegeye seslendi!

CHP Karşıyaka’da olağanüstü kongre için başlatılan imza hareketi 10’uncu gününe girerken, imza hareketine destek veren Karşıyaka CHP eski ilçe başkanı Adnan Alabay süreçteki sessizliğini bozdu. Karşıyaka’daki imza hareketinin, ilçe başkanı Ali Karaege ve yönetimi tarafından partiden ötelenmiş, itelenmiş tabanın ellerini taşın altına koymasıyla başladığını ifade eden Alabay, mücadelenin kendisi adına koltuk mücadelesi olmadığını ifade etti.

  • Ege Postası
  • 22.08.2014 - 13:36
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - Karşıyaka CHP’de geçtiğimiz hafta Çarşamba günü noter kanalıyla başlatılan imza hareketi 10 günü geride bırakırken, imza hareketine destek veren Karşıyaka CHP eski ilçe başkanı Adnan Alabay süreçteki sessizliğini bozdu. Alabay, Ege Postası aracılığıyla delegeye çağrı yaptı.  

DESTEKLİYORUM
Karşıyaka’daki imza hareketinin, ilçe başkanı Ali Karaege  ve yönetimi tarafından partiden ötelenmiş, itelenmiş  tabanın ellerini taşın altına koymasıyla başladığını ifade eden Alabay, “İmza toplanması, herkesi kucaklayan, kapısı ve yüreği tüm partililere açık parti içi demokrasiyi sonuna kadar savunan çalışkan bir yönetim istiyoruz taleplerinin soncudur.Ben de delegelerin bu yöndeki siyasi iradesini destekliyorum” dedi.

DELEGELERİN SÜRECE KATKI KOYACAKLARINA İNANIYORUM
Bu mücadelenin kendisi adına koltuk mücadelesi olmadığını ifade eden Alabay,”  Mücadelemiz tüm tabanı kapsayan, yeni ve dinamik bir yapının oluşturulması mücadelesidir.  30 yıllık parti emekçisi, partinin önemli kademelerinde görev yapmaktan partisine hizmet vermekten onur duyan Adnan Alabay’ın tek sevdası CHP’nin iktidar olması sevdasıdır.Bu sevda bireysel değil toplumsal bir sevdadır. Bu sevdayı yüreğinde hisseden ortak akla inanan delegelerin sürece katkı koyacaklarına inanıyorum” dedi.

201 İMZA GEREKLİ
Olağanüstü kongre için gerekli imza sayısı 201. İmzacıların 170 imzayı buldukları belirtildi. Tüzük gereği olağanüstü kongre için notere başvuru yapıldıktan sonra 15 gün içinde yeterli sayıda imzanın toplanması gerek. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.