Dolar 32,3645
%-0.05
Euro 34,5684
%-0.05
Altın 2.384,900
%0.2
Bist-100 10.046,00
%-0.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Alaattin Yüksel büyükşehire talip mi'

Alaattin Yüksel büyükşehire talip mi'

İzmir’de de merkez yoklaması yönteminin uygulanmasının beklenirken, adı büyükşehir için geçen isimlerden deneyimli siyasetçi Alaattin Yüksel’in yakın çevresine, “Aday değilim ancak aday olmam yönünde ciddi bir talep var” dediği öğrenildi. Yüksel büyükşehire talip mi'

  • Ege Postası
  • 16.11.2018 - 15:58

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) belediye başkan ve meclis üyeliği aday adayı olmak için verilen sürenin dolmasının ardından çok sayıda isim de büyükşehir belediye başkan aday adayı olmak için yola çıktı. Kimi isimler resmi başvurusunu yaparken, bazı isimler de ‘görev istenmez, verilir’ politikası güderek başvuru yapmadı.

ÜÇ BÜYÜK KENTTE MERKEZ YOKLAMASI YÖNTEMİ UYGULANMASI BEKLENİYOR

CHP’de geçtiğimiz gün gerçekleşen Parti Meclisi (PM) toplantısında ön seçim ve aday yoklaması yöntemlerinin yerel seçime az bir süre kalması nedeniyle yetişmeyeceği gerekçesiyle uygulanmaması yönünde bir karar alındı. Başkan adaylarının merkez yoklaması (PM kararıyla) yöntemiyle belirlenmesine karar verilen CHP’de İstanbul, Ankara ve İzmir’de de eğilim yoklaması yönteminin uygulanmayacağı karara bağlandı.

DENEYİMLİ SİYASETÇİ ALAATTİN YÜKSEL’İN ADI DA GEÇİYOR

Öte yandan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı için, partisinde belediye başkanlığı dışında Parti Meclisi (PM) üyeliği, Milletvekilliği, il başkanlığı gibi neredeyse tüm görevleri yapan deneyimli isimlerden Alaattin Yüksel’in adı da sıklıkla geçiyor.

ADAY DEĞİLİM ANCAK CİDDİ BİR TALEP VAR

Deneyimli siyasetçi Alaattin Yüksel’in yakın çevresine, “Ben aday değilim, adaylık başvurusunda da bulunmadım. Ancak ciddi bir talep var. Gelen gidenim çok. Aday olmam yönünde ciddi bir talep var” dediği kaydedildi.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.