Dolar 32,2299
%-0.04
Euro 34,7694
%-0.09
Altın 2.458,400
%1.07
Bist-100 10.353,00
%0.82

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Akşener'den çarpıcı Tunç Soyer mesajı: Suç babadan oğla geçmez

Akşener'den çarpıcı Tunç Soyer mesajı: Suç babadan oğla geçmez

Akşener'den çarpıcı açıklamalar: HDP, Tunç Soyer, Melih Gökçek... İYİ Parti Başkanı Meral Akşener, İzmir Belediye Başkan adayı Tunç Soyer için; 'babadan oğula suç geçmez. Nurettin Soyer bir vaka' açıklaması yaptı. Tunç Soyer'in babası Alparslan Türkeş'in idamla yargılandığı bir davada savcıydı. Akşener'den çarpıcı Tunç Soyer yorumu

  • Ege Postası
  • 29.01.2019 - 12:30

CHP'nin İzmir adayı Tunç Soyer'in babası için yapılan eleştirileri değerlendiren İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 'Babadan oğula suç geçmez, oğuldan babaya da suç geçmez' dedi.

CHP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tunç Soyer’in, 12 Eylül mahkemelerinde görev alan başsavcı Nurettin Soyer'in oğlu olması İYİ Parti çevrelerinde eleştiri konusu olmuştu. CHP’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer’i aday göstermesi üzerine, İYİ Parti İzmir İl Başkanlığından yapılan açıklamada “Aday tespitlerinde her kesimi kucaklayacak ve aynı zamanda toplumun belirli kesimlerinin de hassasiyetlerini dikkate alarak bir tercihte bulunulması önceliğimiz iken, son CHP PM’de Sayın Soyer’in aday gösterilmesi ile birlikte parti tabanımız ve bazı teşkilatlarımızda tepkiyle karşılanmıştır. Bundan sonraki süreçte Sayın Soyer kendi sorumluluğu alanında ve adaylığında kendi üzerine düşeni yapmalıdır” denilmişti.

AKŞENER TARTIŞMALARA SON NOKTAYI KOYDU

Ankara’da gazetecilerle kahvaltıda bir araya gelen İYİ Parti lideri Meral Akşener, yerel seçimlerde CHP’nin İzmir adayının Tunç Soyer isminin olması yönündeki eleştirilere yanıt verdi. Akşener konuyla ilgili, “Babadan oğula suç geçmez, oğuldan babaya da suç geçmez. İşbirliği yapılmış her yerde destek vereceğiz.” dedi.

AKKAL'IN İSTİFASI:

Milletvekili seçilirken bu şüpheler bu arkadaşımıza neden engel olmadı. Sayın Akkal hem beni hem de uzun yıllara dayanan arkadaşlarımızı yakından tanır. HDP meselesi, valla bir tane PKK'lıya taş atmamış adamlar beni PKK ile yan yana gelmekle suçluyor, inanamıyorum. Sayın Akkal'ın dili iktidar partilerinin oluşturduğu dildir. Sanıyorum kendisine bu metin imzalatılmış. Madem bu şüpheler gerçeğe dönmüş milletvekilliğinden de istifa etmeli.

“İSTANBUL’U DA ANKARA’YI DA KAYBEDECEKLER”

İddia ediyorum İstanbul'u da Ankarayı'da kaybedecekler. Bu ittifakı mutfak yıkacak mutfak. Ankara, İzmir, İstanbul'u kaybedecekler. Ertesi gün Erdoğan ne diyecek. Halkımın verdiği mesajı aldım diyecek. Bakanları değiştirecek olacak bitecek.

Önce soğan depoları basıldı şimdi de anlıyorum ki marketler suçlu. Doğalgaz elektrik paraları yüzde 10 indi ama halen cepler yanıyor. Milletimizin elinde bir fırsat var. Bunu da değerlendireceklerini düşünüyorum.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.