Dolar 32,6014
%0.27
Euro 34,7943
%0.38
Altın 2.409,410
%-0.96
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Akpınar'dan belediyede büyük operasyon!

Akpınar'dan belediyede büyük operasyon!

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar belediyede başlattığı bürokratik operasyonu sürdürdü. Akpınar müdür kadrolarında değişikliklere gitti. Akpınar, genç gazeteci Can Özlü’yü basın danışmanı yaptı. Özlü İzmir’de en genç belediye basın danışmanı oldu.

  • Ege Postası
  • 18.04.2014 - 15:26
EGE POSTASI - Karşıyaka’da rekor oyla belediye başkanı seçilen Hüseyin Mutlu Akpınar belediye kadrosunda geniş çaplı bir operasyon yaptı. İlk olarak eski başkan Cevat Durak döneminde özel kalem müdürü olan Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin’in kızı Tuğçe Şahin’i görevden alan Akpınar, uzun zamandır kızakta olan başkan yardımcısı Kadri Bilgin’e de 8 birimi bağladı.

Akpınar belediyede başlattığı bürokratik operasyonu sürdürdü. Akpınar müdür kadrolarında değişikliklere gitti.

BASIN DANIŞMANLIĞI GENÇ GAZETECİYE EMANET
Belediyenin basın danışmanlığını yürüten Arzu Turan, Sosyal İşler Müdürlüğü'ne gönderildi. 11 yıldır basın sektöründe çalışan 1987 doğumlu Can Özlü belediyenin yeni basın danışmanı oldu.Özlü İzmir'de beleidyelerde görev yapan basın danışmanları arasında en geç isim oldu.


İŞTE DEĞİŞİKLİKLER
Mali Hizmetler Müdürü Yurdanur Akgün’ü görevden alan Akpınar yerine Müdür Yardımcısı Fatma Bozdemir’i atadı.  Belediyede yapılan kadro değişikliğinde Etüd Proje Müdürü Tayfun Varlı da görevden alındı. Varlı, Park Bahçeler Müdürlüğü’nde memur olurken yerine Serdar Sepetçioğlu geldi.  Akpınar yapılanmada, Zabıta Müdürü Murtaza Canik’in de görevine son verdi. Canik, Çevre Müdürlüğü bünyesinde zabıta memuru yapıldı.  Belediyede, eski Başkan Cevat Durak’ın görevden aldığı geçmişte Zabıta ve Ruhsat Denetim Müdürlüğü görevlerinde bulunan Özgür Demir’e yeniden görev verildi. Veteriner İşleri Müdürlüğü’nde kızakta bekleyen Demir, son düzenleme ile Zabıta Müdürlüğü’ne geldi.  Düzenleme ile birlikte Temizlik İşleri Müdürü Ertan Uzeyir de görevden alındı.  Akpınar, Sağlık İşleri Müdürü Ayhan Börekçi’yi de görevden alırken yerine aynı müdürlükte görev yapan Dr. Hatice Ergüvenı atadı. Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürü Gökhan Güçlü görevinden alınırken müdürlük Bilgi İşlem Müdürü Özlem Ceylan’a bağlandı.  Akpınar, Belediye Başkan Yardımcısı Yavuz Pasa’nın eşi Ruhsat ve Denetim Müdürü Güzin Pasa’yı da görevden aldı. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.