Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Akay'ın hedefinde Kılıçdaroğlu vardı

Akay'ın hedefinde Kılıçdaroğlu vardı

Balçova Kaya Termal'de düzenlenen ilçe başkanları toplantısında konuşan Ak Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay'ın hedefinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu vardı.Kılıçdaroğlu’nun mecliste sahte oy kullanıldığı yönündeki iddiaları gündeme getirerek ‘sahtekar’ diyerek adlarını saydığı 6 vekil arasında yer alan Ak Parti İzmir Milletvekili Ali Aşlık’a sahip çıkan Akay, İZSU'da yaşanan 'diploma skandalına' gönderme yaptı. Akay, "Kılıçdaroğlu’nun açıklamalarını normal karşılıyoruz. Yürüyen merdivene ters binen, İstanbul’da kendi ilçesinin ismini bilemeyen, Türk futbolunun ordinaryüsü Lefter’i kaleci yapan bir kişinin bunları söylemesi şahsen bizim tarafımızdan çokta makbul olması gerekiyor” dedi.

  • Ege Postası
  • 07.11.2012 - 18:19
 SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - Ak Parti İzmir Kasım ayı ilçe başkanları toplantısı Kaya Termal Otel’de yapıldı. İl Başkanı Ömer Cihat Akay başkanlığında yapılan toplantıya il başkan yardımcıları ve ilçe başkanları katıldı. Basına açık ilk bölümde konuşma yapan Akay, CHP’yi ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu hedef aldı. Akay, Kılıçdaroğlu’nun ‘sahtekar’ olarak nitelendirdiği İzmir Milletvekili Ali Aşlık’a sahip çıktı, Kılıçdaroğlu’na İZSU’da yaşanan diploma skandalını Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğluna neden sormadığı yönünde yüklendi. Akay, “Kılıçdaroğlu’nun açıklamalarını normal karşılıyoruz. Yürüyen merdivene ters binen, İstanbul’da gittiği ilçenin ismini bilmeyen, Türk futbolunun ordinaryüsü Lefter’i kaleci yapan bir kişinin bunları söylemesi şahsen bizim tarafımızdan çokta makbul olması gerekiyor” dedi.

İZSU'DA SAHTE DİPLOMA MEMURİYETLİKTEN ETTİ HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ




AKAY: CUMHURİYETİN KİMSE TARAFINDAN KOLLANMAYA İHTİYACI YOK
Balçova Kaya Termal’de gerçekleşen Kasım ayı ilçe başkanları toplantısında Ak Parti İzmir İl Başkanı Akay’ın gündeminde CHP ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu vardı. Konuşmasının başında CHP’ye yüklenen Akay, “İzmir ve Ankara’da Cumhuriyet Bayramı kutlamaları ekseninde bazı olaylar yaşandı. Hakkari’de genel seçimler yapılırken yapılan miting de Türk Bayrağını dalgalandıramayan, Tunceli’de kaçırılan milletvekilinin daha sonra kaçıranlar için ‘onlar iyi çocuktur’ ifadesini kullandığını ve o  ‘iyi çocukların’  birkaç gün sonra savcıyı şehit ettiğini biliyoruz. Hakkari’de Türk Bayrağını sallayamayanlar İzmir’de ulusalcıların kuyruğuna takılarak Cumhuriyet Şenlikleri yapmakta. Bir bölgede farklı başka bir yerde farklı hareket ediyorlar.  Cumhuriyeti , Atatürk’ün devrimlerini siyasi istismar haline getirmekteler. Cumhuriyetin kimse tarafından kollanmaya ihtiyacı yoktur. Cumhuriyet’i en güzel şekilde koruyacak olan bu ülkenin kendisidir” dedi.

AŞLIK’A SAHİP ÇIKTI İZSU’YU HATIRLATTI
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun mecliste sahte oy kullanıldığı yönündeki iddiaları gündeme getirerek ‘sahtekar’ diyerek adlarını saydığı 6 vekil arasında yer alan İzmir Milletvekili Ali Aşlık’a sahip çıkan İl Başkanı Akay,  Kılıçdaroğlu'nu sert sözlerle eleştirdi İZSU’da yaşanan ‘diploma skandalına’ değinen Akay şunları söyledi;”Kılıçdaroğlu talihsiz açıklamalar yaptı. Milletin helal oylarıyla seçilmiş Sayın Ali Aşlık Beyi’ ‘sahtekarlıkla’ itham etmesi bizi ve İzmirlileri üzmüştür. İki gün boyunca İzmir’de bulunan Kılıçdaroğlu sahtekarlık bakımından Büyükşehir’de ortaya çıkartılan diploması olmayan doktorası bile sahte çıkan bir insanın Büyükşehir’de 25 sene görev almasını kendi Büyükşehir Belediye Başkanına sorması gerekirdi. Sayın Kılıçddaroğlu’nun bu tarz açıklamalarına geçmişte çok şahit olduk. Bu tür açıklamalarına geçmişte çok şahit olduk. Başbakanımızın da ifade ettiği gibi gündüz söylediğini akşam inkar eden, dün söylediğini bugün yalanlayan bir parti lideri olarak tanıyoruz Kılıçdaroğlu'nu....Çokta normal karşılıyoruz. Yürüyen merdivene ters binen, İstanbul’da kendi ilçesinin ismini bilemeyen, Türk futbolunun ordinaryüsü Lefter’i kaleci yapan bir kişinin bunları söylemesi şahsen bizim tarafımızdan çokta makbul olması gerekiyor”

AK PARTİ BÜYÜKŞEHİR YASASINI ANLATACAK
AK Parti İzmir İl Başkanı Akay, 18 Kasım’da 7 ilin birlikte bir araya gelerek yerel yönetimler şurası yapacaklarını belirtirken amaçlarının Genel Merkez’den üst düzey yöneticilerinin, milletvekillerinin, belediye başkanlarının ve meclis üyelerinin de katılımıyla büyükşehir yasasını anlatmak olduğunu söyledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.