Dolar 32,5433
%0.01
Euro 34,9241
%0.27
Altın 2.420,100
%-0.41
Bist-100 9.722,00
%0.8

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Akay: Tepeden inme aday...

Akay: Tepeden inme aday...

AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, yerel seçim öncesi Yeni Asır'a özel ve çarpıcı açıklamalarda bulundu. AK Parti'nin İzmir'deki patronu, İl Başkanı Ömer Cihat Akay, İzmir'de iktidar olan CHP'yi sert sözlerle eleştirirken, yerel seçim öncesi parti teşkilatına önemli mesajlar verip dikkat çeken yorumlarda bulundu.

  • Ege Postası
  • 11.08.2013 - 10:59
İZMİR- Yeni Asır Gazetesi'nden Onur Çakır'ın haberine göre Akay, "Kocaoğlu her mikrofonun başına geçtiğinde, 'benim bir hayalim var metro olacak' diyor. 2011'de 'hayaldi gerçek oldu' sloganıyla yola çıktık. Onların hayallerini biz gerçekleştireceğiz. CHP'liler, 'bu seçimde AK Parti'ye oy vereceğim' diyor. Daha önce hiç AK Parti'ye oy vermemiş insanlar mevcut yönetimdeki sıkıntılardan dolayı CHP'den kaçıyor. Seçimleri kişiye bağlı olarak yapmıyoruz. 'Binali Yıldırım olmazsa seçimi kaybederiz' diye bir havanın içine girmeyiz. Başbakanımız kimin ismini söylerse biz o adayla seçimlerde başarılı olmaya gayret ederiz. Bu Binali Bey'le olursa çok farklı olur. Bu sadece bizim teşkilatımızın değil, İzmirlilerin bu yönde bir beklentisi var. Alın terini akıtan arkadaşlarımız bu dönemde hakları olan makam ve mevkiye gelecekler" dedi.

"Tepeden inme kişilerin aday olmasına sıcak bakmıyoruz" diyen Başkan Akay, "Teşkilatımızda böyle bir prensip oluştu. Adayların belirlenmesinden en büyük güç teşkilatımız olacak. İlçelerin talep ettiği adaylar noktasında çalışma yapacağız. Alın terini akıtan arkadaşlarımız bu dönemde hakları olan makam ve mevkiye gelecekler" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.