Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Aileler Turabi'yi kötü örnek olarak gösterebilir

Aileler Turabi'yi kötü örnek olarak gösterebilir

Acun Ilıcalı: Aileler Turabi'yi Kötü Örnek Olarak Gösterebilir15 Nisan 2015 Çarşamba 16:15Acun Ilıcalı, Survivor All Star'daki hırçın tavırlarıyla dikkat çeken Turabi için, "Aileler çocuklarına Turabi'yi 'kötü örnek' olarak gösterebilir" yorumunu yaptı.

  • Ege Postası
  • 16.04.2015 - 11:21
Şu an TV ekranlarının en çok konuşulan, izlenen ve tartışılan yapımı Survivor All Star, Cumhuriyet'in Sokak ekinde yer aldı.

ACUN ILICALI'DAN OLAY YORUM

Sosyolog Prof. Tayfun Atay'ın yarışmayı sosyolojik açıdan masaya yatırdığı haberdeAcun Ilıcalı da Dominik'ten soruları yanıtladı. Acun, kendisine yöneltilen "Sizi çocuklar da izliyor. Turabi yanlış örnek olursa diye kaygılanmıyor musunuz'" sorusuna "Biz Dallas'ta J.R'ı mı örnek aldı? Aileler Turabi'yi 'kötü örnek' olarak gösterebilir" yanıtını verdi.



"KIYASLANAMAZLAR"

Acun Ilıcalı'nın bu sözlerine itiraz eden Profesör Tayfun Atay, "Turabi ile J.R kıyaslanamaz. JR bir kurgu karakter ve realite-şovdaki insanın o kurgu karakterle belki bir ortak kesişim alanından söz edebiliriz ama bire bir örtüştüremeyiz. J.R. hayali, Turabi ise 'gerçeklik gösterisi' sunan, ama kurgu da diyemeyeceğimiz 'hayati' bir karakter." ifadelerine yer veriyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.