Dolar 32,2435
%0.06
Euro 34,9599
%-0.16
Altın 2.432,720
%-0.58
Bist-100 10.668,00
%-0.09

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ağaçlık alanda molotof bombası yaparken yakalandı

Ağaçlık alanda molotof bombası yaparken yakalandı

Aydın’da boşandığı eşi ve ailesini molotof bombasıyla yakmayı planladığı iddia edilen bir kişi, polisin dikkati sayesinde emeline ulaşamadan yakalandı. Aydın-Muğla karayolu üzerindeki bir ağaçlık alanda bulunan ve durumundan şüphelenilerek...

  • Ege Postası
  • 19.09.2013 - 13:46
Aydın’da boşandığı eşi ve ailesini molotof bombasıyla yakmayı planladığı iddia edilen bir kişi, polisin dikkati sayesinde emeline ulaşamadan yakalandı. Aydın-Muğla karayolu üzerindeki bir ağaçlık alanda bulunan ve durumundan şüphelenilerek yakalanan kişinin, ağaçların arasında gizlice molotof bombası hazırladığı ortaya çıktı. Olay yeri yakınına park ettiği arabasında yapılan aramada ise tabanca bulundu. Terör saldırısı ihtimaline karşı takviye ekipler çağrılarak geniş çaplı arama yapıldı.

Olay, öğle saatlerinde meydana geldi. Devriye görevi yapan polis ekibi, yol kenarına park edilen 34 VV 9066 plakalı arabadan şüphelendi. Polislerin geldiğini gören ağaçlık alandaki S.Ö. (29), elindeki malzemeleri etrafa fırlattı. Polis, şüpheliyi yakaladıktan sonra yaptığı araştırmada, molotof bombası hazırladığını tespit etti. Arabasında ve olay yerinde yapılan incelemede, bomba yapmak için plastik şişe içinde benzin, şişeler, kesilmiş bez parçaları ve tabanca bulundu. Zanlının, ilk sorgusunda eşinden ayrıldığını, barışmadığı için şu anda bulunduğu baba evine molotof bombası atmak için hazırlık yaptığını söylediği iddia edildi. Zanlı S.Ö. gözaltına alınırken arabası da incelenmek üzere çekildi. Rahat tavırlarıyla dikkat çeken zanlının, terör şüphesiyle de sorgulanacağı bildirildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.