Dolar 32,2097
%0.17
Euro 34,9871
%0.05
Altın 2.502,080
%-0.04
Bist-100 10.930,00
%0.32

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Afişlerle gelen evlenme teklifi

Afişlerle gelen evlenme teklifi

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde bir kişi, kız arkadaşına ilginç bir evlenme teklifinde bulundu. Genç adam 'benimle evlenir misin'’ yazılı afişler bastırıp şehrin her yerine astı.    Mersin'de ikamet eden ve Bayram tatili...

  • Ege Postası
  • 09.08.2013 - 14:49
Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde bir kişi, kız arkadaşına ilginç bir evlenme teklifinde bulundu. Genç adam 'benimle evlenir misin'’ yazılı afişler bastırıp şehrin her yerine astı.

    Mersin'de ikamet eden ve Bayram tatili için Kadirli’ye gelen 31 yaşındaki Kasım Orçun, kız arkadaşına ilginç bir evlenme teklifinde bulunmak için kendisinin ve arkadaşı Havva Üsker'in (27) resmini bastırıp üzerine ‘seninle mutlu yarınlara koşalım,gel beraber mesut olalım’ ‘Benimle evlenir misin'’ yazarak sabah erken saatlerde şehrin her tarafına astı. Sabah otobüs durağında afişleri gören bir vatandaş 'çok ilginç bir evlenme teklifi, çok şaşırdım' dedi.

Afişlerle evlenme teklifini gazetecilerden duyan Havva Üsker bu davranış karşısında çok şaşırdığını söyleyerek “Bana sürpriz yapmış. Çok güzel olmuş. Böyle bir teklif beklemiyordum teklifi düşünmem lazım. Bayramda güzel bir sürpriz oldu.” şeklinde konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.