Dolar 32,3673
%0.15
Euro 34,9585
%-0.3
Altın 2.324,360
%0.17
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ademhan, “Esnafımızı yalnız bırakmayacağız”

Ademhan, “Esnafımızı yalnız bırakmayacağız”

Hakların Demokratik Partisi İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Ferhan Ademhan, esnaf odalarını ziyaret etmeye devam ediyor HDP'nin İzmir adayı Ademhan'dan esnaf ziyareti

  • Ege Postası
  • 24.05.2015 - 10:45
Halkların Demokratik Partisi (HDP) İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Ferhan Ademhan, İzmir Pide ve Gevrekçiler Odası Başkanı Şükrü Erişen’i ziyaret etti. Ademhan, Türkiye’nin HDP’nin ilkeli siyasetine ihtiyacı olduğunu kaydetti.
İzmir Pide ve Gevrekçiler Odası Başkanı Şükrü Erişen’i de makamında ziyaret eden Ademhan, Erişen’e HDP’nin yeni yaşam çizgisini anlattı. Ademhan, HDP’nin Türkiye’nin yarınları için umut vaat eden bir siyasi hareket olduğunu kaydederek, “HDP, öncelikle ilkeli siyasetin kurumsallaşması adına bir umuttur. Egemen düzen partilerinin yaptığı gibi oy uğruna halkımıza yalan söylemiyoruz. Toplumsal problemlerimizin çözümü için gereken ne ise onları önümüze koyduk. Bu programda, ötekileştirme ve ayrımcılık yok. Halklarımız tüm renkleriyle kendilerini ifade etsinler istiyoruz” sözlerine yer verdi.
Ademhan, HDP olarak esnaf temsilcileri, sendikalar ve STK’lar ile sürekli irtibat halinde olduğunu belirterek, “Toplumsal kesimlerin görüşleri alınmadan yapılan siyaset halkçı bir siyaset değildir. Türkiye çok farklı dinamikleri barındıran bir ülke. Siyaset, bu dinamiklere alan açmalı ve söz sahibi haline getirmelidir” sözlerine yer verdi.

Ademhan, Başkan Erişen’in bir esnaf odası başkanı olarak Mardinlilerin de gururu olduğunu dile getirerek, “Mardinli bir siyasetçi olarak hemşerisi olarak kendisini ve ekibini çok taktir ediyoruz. Mardinliler bu kentte her alanda emek ve güç vermeye devam edecek” açıklamasını yaptı.
İzmir Pide ve Gevrekçiler Odası Başkanı Şükrü Erişen de, Ademhan’a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, “Ziyaretiniz bize güç verdi. Dilerim ki, 7 Haziran’dan sonra halkın refahı ve huzuru adına yapacağınız hizmetler tüm ülkeye güç verir” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.