Dolar 32,3374
%-0.07
Euro 34,8108
%0.06
Altın 2.393,270
%-0.15
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Abdullah Gül o konuya noktayı koydu

Abdullah Gül o konuya noktayı koydu

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'la birlikte yapımı devam eden Vodafone Arena'yı gezdi. Bir gazetecinin, Fehmi Koru'nun bugünkü köşe yazısını hatırlatması üzerine Abdullah Gül, “Kapandı o işler. Bir şey yok" diye konuştu.

  • Ege Postası
  • 05.05.2015 - 14:36
Öğle saatlerinde Beşiktaş ’ın Dolmabahçe’deki yeni stadına gelen Abdullah Gül ’ü, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ve kulüp yetkilileri karşıladı. Fikret Orman ve kulüp yetkilileriyle stadı gezen Gül, stadın son durumuyla ilgili bilgi aldı.

Vodafone Arena Stadyumu’nu Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ve kulüp yöneticileriyle birlikte inceleyen 11’inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, çıkışta soru yöneltmek isteyen gazetecilere “Bugün siyaset değil, spor var” dedi.

Bir gazetecinin, Fehmi Koru'nun bugünkü köşe yazısını hatırlatması üzerine Abdullah Gül, “Kapandı o işler. Bir şey yok" diye konuştu.
 
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Dışişleri Bakanı olduğu dönemde Pensilvanya'da Fethullah Gülen'i ziyaret ettiğini, Abdullah Gül'ün de bundan haberdar olduğunu söylemişti. Gül ise bu sözlerin ardından, "Ziyaretten daha sonra haberim oldu" açıklaması yapmıştı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.