Dolar 32,3695
%0.16
Euro 34,9596
%-0.3
Altın 2.325,370
%0.21
Bist-100 9,13
%0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
ALKUD ilk toplantısını yaptı

ALKUD ilk toplantısını yaptı

​ Aliağa Arama Kurtarma ve Eğitim Derneği (ALKUD) ilk resmi toplantısını gerçekleştirdi. 35 üyenin katıldığı toplantı Aliağa Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. İlk toplantıda, kurucu başkan olan İlkin İnceler derneğin kuruluş ve faaliyetleri hakkında bilgilendirme konuşması yaptı.

  • Ege Postası
  • 22.11.2014 - 10:45

Aliağa Arama Kurtarma ve Eğitim Derneği kurucu üyelerinden olan, aynı zamanda Tüpraş’ta güvenlik müdürlüğünde uzman olarak çalışan İlkin İnceler, “Aliağa’mızda arama kurtarma derneğinin kurulması için arkadaşlarımızın öncülüğünde Aliağa Arama Kurtarma ve Eğitim Derneği’ni (ALKUD) kurduk. Burada ilk resmi toplantımızı yaptık Aliağa’mız da yaşanabilecek olan doğal afette, bir yangın veya kazada olaylara müdahale edebilecek bilinçli, yetkin, insanlar yetiştirmek için böyle bir dernek kurduk. Şuan için ilk toplantımıza 35 arkadaşımız katıldı. Derneğe daha fazla katılımcıların gelmesini bekliyoruz” dedi.
 
DESTEK BEKLİYORUZ
Derneğimize üyeliğin ilk kayıtta 10 TL, aylık aidatların ise 1 TL olduğunu söyleyen ve herkesten desten beklediklerini belirten İnceler,”derneğimizle ilgi bazı kıyafet ve ekipman ihtiyaçlarımız olacak. Bunlarla ilgili olarak ilk etapta sayın kaymakamımız ve sayın belediye başkanımızla, sağlık grup başkanımızla, ilçemizde faaliyette bulunan sanayi kuruluşlarımızla gidip görüşeceğiz, onlardan destek isteyeceğiz.  Aliağa’da bir farkındalık yaratmak için bu derneğimizi kurduk. Özellikle gençlerimizin ve çocuklarımızın eğitimi için böyle bir dernek kurduk” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.