Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili vekillerden Bergama'ya ziyaret

AK Partili vekillerden Bergama'ya ziyaret

AK Parti İzmir Milletvekilleri Nükhet Hotar ile Kerem Ali Sürekli, İzmir'in Bergama ilçesinde meslek odası başkanları ve partililerle bir araya geldi.

  • Ege Postası
  • 29.12.2017 - 00:19

AK Parti İzmir milletvekilleri Nükhet Hotar ile Kerem Ali Sürekli, Bergama'da bir otelde Kaymakamı Osman Nuri Canatan, Kınık Belediye Başkanı AK Partili Sadık Doğruer, Bergama Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Ürper, Bergama Ziraat Odası Başkanı Nuri Taşkıranoğulları, AK Parti Bergama İlçe Başkanı Hakan Koştu ve birçok sivil toplum kuruluşu temsilcisi ile buluştu.
Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti İlçe Başkanı Hakan Koştu, Bergama'nın sağlık, tarım, sanayi ve ulaşım konularındaki sorunları hakkında brifing verdi. Koştu’nun ardından konuşan Kerem Ali Sürekli, Bergama’yı sevdiğini, ilçe ile yakinen ilgilendiğini ve sorunlarına hakim olduğunu belirterek, Bergama Ticaret Odası’nın ev sahipliğini yaptığı Ekonomi Zirvesi’nde birçok konuya değinildiğini belirtti. 

Hotar ise, taşeronların kadroya alınması ve doğalgaz konularına değindi. Hotar, “Bergama bir ay sonra doğalgazı kullanmaya başlayacak. Bu hem Bergama halkı için, hem de Bergama sanayisi için önemli bir atılım. Bundan sonraki çalışmalarımızda gönül gücümüz için sizlerden destek bekliyoruz” dedi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.