Dolar 32,5910
%0.36
Euro 34,8187
%0.25
Altın 2.497,710
%0.53
Bist-100 9.446,00
%-0.82

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çatı'ya Dağ bombardımanı

Çatı'ya Dağ bombardımanı

AK Parti MKYK üyesi ve İzmir Milletvekili Av. Hamza Dağ, cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'nun İzmir ziyaretini değerlendirdi. Hamza Dağ, yaptığı konuşmada "Chp'nin ve Mhp'nin geçmişinden örnekler vererek, AK Parti Türkiye'nin tek birleştirici gücü olduğunu bir kez daha kanıtlanmıştır" dedi.

  • Ege Postası
  • 23.07.2014 - 12:47
İZMİR - AK Parti’nin, Türkiye'de siyaset üretebilen ve proje ortaya koyabilen tek siyasi parti olduğunu ifade eden Dağ, "Diğer partiler duruşlarını AK Parti’ye göre belirledikleri için farkında olmadan bir araya geliyorlar" dedi.

Hamza Dağ konuşmasını şöyle sürdürdü; “Tarihleri boyunca birbirlerini en ağır şekilde itham eden ve birbirlerine her türlü suçlamalarda bulunan farklı siyasi akımlara mensup partilerin Recep Tayyip Erdoğan'a karşı geliştirdikleri çatı aday formülünün temsilcisi Ekmeleddin İhsanoğlu'nun İzmir ziyaretindeki kareler gerçekten takdire şayandı. Havaalanı karşılamasında çekilen fotoğraflar Türkiye ve İzmir siyasetinin unutamayacağı kareler olarak arşivlerde şimdiden yerini aldı. Çatı aday formülünü ortaya atan partinin İzmirli grup başkanvekili, çok değil bundan bir kaç sene önce CHP'yi Şemdinli'de teröristlerle kucaklayanlar olarak nitelendiriyordu. Ardından konuşan Chp İzmir Milletvekili ise Mhp eşittir Pkk diyordu.  Ama bugün bakıyoruz formül adayını birlikte karşılayıp, etrafa gülücükler saçıyorlar. Tabi bu fotoğraf karesinin, sanat eserinin bir de mimarları var, onları unutmamak gerekiyor. Eski düşman dost olmaz savını konjonktürden kaldırırcasına dost olan Chp ile Pensilvanya bu sanat eseri üzerine muhtemelen baya bir emek vermiştir. Son olarak şunu söylemeden edemeyeceğim. Bu karşılamanın bir de bonusu vardı. AK Parti oyları ile seçilen, Eski CHP’li, ihaneti adet haline getiren, partisini satmakla bilinen kişilerinde bu kare içerisinde bonus olarak yer aldığını görmek muhalefetin ne derece bir çaresizlik içerisinde yer aldığını görmek açısından son derece önemlidir.

Birbirlerini düşman olarak görenler bugün havaalanlarında ortak karşılama törenleri düzenleyip, hasret gideriyorlarsa, bu Türkiye'nin tek birleştirici gücü olan AK Parti sayesindedir. Her fırsatta AK partiyi toplumu kutuplaştırmakla suçlayanlar herhalde artık bu fotoğraf karesine bakıp ne derece bir yanılgı içinde olduklarını daha iyi anlarlar. Bir AK Parti Milletvekili olarak gelinen bu noktadan son derece memnun olduğumu özellikle vurgulamak istiyorum. Çünkü bizim geleneğimizde, inancımızda küsleri barıştırmak, dargınları bir araya getirmek sevaptır. Bu sevaba nail olabildiğimiz için bir kez daha şükretmeden edemiyorum.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.