Dolar 32,1879
%-0.04
Euro 34,9927
%-0.04
Altın 2.510,980
%0.41
Bist-100 10.740,00
%0.9

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili vekilden Kütahyalı'ya ilginç destek

AK Partili vekilden Kütahyalı'ya ilginç destek

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Beyaz Futbol programında kendisine yapılan bir şaka sonrası kullandığı bel altı bir cümleyle tüm Türkiye’nin tepkisini çeken ve katıldığı programla da yolları ayrılan Rasim Ozan Kütahyalı’ya İzmir milletvekilinden destek geldi. AK Partili Kocabıyık'tan Kütahyalı'ya destek

  • Ege Postası
  • 25.11.2017 - 15:22

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-Rasim Ozan Kütahyalı’nın bir anda tepkilerin odağına oturmasına neden olan o sözlerinin ardından sosyal medya hesabından bir açıklama yapan AK Parti İzmir Milletvekili Hüseyin Kocabıyık, Kütahyalı’nın bir dil hatası yaptığını, bundan dolayı bu kadar ağır hakarete uğramasının haksızlık olduğunu belirtti.

OLAN ŞEY TAMAMIYLE DİKKATSİZLİK VE MESLEK KAZASIDIR

Beyaz TV ile ilişkisi de kesilen, AK Parti, MHP ve CHP’li yöneticilerin de sert tepki gösterip eleştirdiği Rasim Ozan Kütahyalı’ya Twitter'dan yaptığı paylaşımla destek veren AK Partili İzmir Milletvekili Hüseyin Kocabıyık, Kütahyalı’nın Boşnak sevgisiyle dolu biri olduğunu, kastı aşan sözleri nedeniyle samimi bir özür dilediğini vurguladı.

RASİM OZAN EN AZ BENİM KADAR BOŞNAK SEVGİSİYLE DOLU BİRİSİDİR

AK Partili İzmir Milletvekili Hüseyin Kocabıyık, tepkilerin çığ gibi büyüdüğü Rasim Ozan Kütahyalı’ya yüklenerek millet düşmanlarının ekmeğine yağ sürüldüğünün unutulmaması gerektiğini vurguladığı o mesajında şunları söyledi:

“Rasim Ozan Kütahyalı’nın Boşnak kardeşlerimizle hiçbir sorunu yoktur. Kendisi geçmişteki Boşnak kurtuluş mücadelesine destek vermiş birisidir. Buna ben şahidim. Olan şey tamamiyle dikkatsizlik ve meslek kazasıdır. Rasim Ozan İzzet Begoviç’in hayranı bir gazetecidir. Nasıl Boşnak düşmanı olu? Yaptığı bir dil hatasından dolayı böyle ağır hakaretlere uğraması büyük haksızlıktır. Rasim olaya çok üzüldü ve samimi olarak özür diledi. Daha ne isteniyor onda? Tekrar ediyorum. Rasim Ozan en az benim kadar Boşnak sevgisiyle dolu birisidir. Ona yüklenerek millet düşmanlarının ekmeğine yağ sürdüğümüzü unutmayalım.”

 

 

 

 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.