Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili meclis üyesinden şok iddia: İl Başkanı beni tehdit etti!

AK Partili meclis üyesinden şok iddia: İl Başkanı beni tehdit etti!

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican hakkında Karabağlar Belediye Meclis Üyesi Emrullah Kavuz, şok bir iddiada bulundu. Kavuz, geçtiğimiz günlerde İl Başkanı Delican ve Karabağlar İlçe Başkanı Erol Körüklü hakkında basına yaptığı açıklamalar nedeniyle Delican’ın kendisine telefonda “Oğlum bak benim canımı sıkma, seni fena yaparım” dediğini iddia etti. AK Partili meclis üyesinden şok iddia:

  • Ege Postası
  • 03.09.2015 - 10:33
EGEPOSTASI/HABER SERVİSİ- Geçtiğimiz günlerde Karabağlar İlçe Başkanı Erol Körüklü’nün ve İl Başkanı Bülent Delican ile ilgili ortaya attığı iddialarla gündeme gelen Karabağlar Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi Emrullah Kavuz şok bir iddia da bulundu.  

"AK Parti'de Meclis Üyesi'nden şok iddialar"HABER İÇİN OKUYUNUZ

Kavuz, çıkan haberlerden sonra İl Başkanı Bülent Delican ile telefonda konuştuğunu Delican’ın kendisini tehdit ettiğini söyledi. Kavuz, İl Başkanı Delican ile telefonda aralarında geçen diyaloğu şöyle anlattı;

SENİ FENA YAPARIM
“Hatrını çok sevdiğim saydığım bir ağabeyimi İl Başkanı Bülent Delican arıyor. Benim basına açıklama yaparak kendilerini sıkıntıya düşürdüğümü söyleyip o kişiden yardım istiyor.  Bunun üzerine o ağabeyim beni arayarak bu konuda ricada bulundu. Konuşmamız sırasında benim il Başkanı Bülent Delican’ı arayarak konuşmamı rica etti. Ben kendisine aramak istemediğimi bu konuda ısrarcı olmamasını istedim. Ancak; ısrarı devam etti, ‘Benim hatırım için ara İl Başkanı ile konuş bu meseleyi düzgün bir şekilde halledin’ dedi. Ben de bunun üzerine İl Başkanı Bülent Delican'ı telefonla aradım. ‘Başkanım ben size 1 yıldır İlçe Başkanın partimize yaptığı ihanetleri anlatıyorum. Ve 10 ay önce geldim söz verdiniz bana, merak etme görevden alacağım’ dediniz dedikten sonra  Karabağlar İlçe Başkanı Erol Körüklü'nün sağda solda ‘İl Başkanı bizi görevden alamaz, biz de açığı var’ dediğini telefonda İl Başkanına tekrar hatırlattım. Ben bunları anlatırken, İl Başkanı Bülent Delican, bana bağırmaya başladı. Bana ‘Sen kimsin İlçe Başkanı hakkında kalkıp basına demeç veriyorsun, oğlum bak benim canımı sıkma, seni fena yaparım’ diyerek tehdit edip bağırınca bende ‘Bana oğlum deme bak, sesini yükseltme’ karşılığını verdim. Tartışmanın tonu yükseldi ve İl Başkanı telefonu yüzüme kapattı” 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.