Dolar 32,2637
%0.02
Euro 34,6747
%-0.1
Altın 2.405,260
%0.21
Bist-100 10.337,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili gençlerden dualı açıklama

AK Partili gençlerden dualı açıklama

AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Diyarbakır'da Kobani eylemleri sırasında kurban eti dağıtırken öldürülen 16 yaşındaki Yasin Börü ile ilgili basın açıklaması yaptı, dua etti.

  • Ege Postası
  • 25.10.2014 - 15:20
AKP'li Gençler Konak Yalı Camii önünde "Elinde Kurban Eti Rabbine Hediyesiyle Gitti",

"Baş Kesenleri Protesto Edenler Tarafından Kafası Ezilerek Katledildi", "Allah İçin Kurban Olmanın Adıdır Yasin" dövizleri taşıdı. Basın açıklamasında emekli imam Ethem Uran Ak Partili gençler Yasin Börü için dua ettirdi. 

AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Bilal Kırkpınar, "Silahlarla saldırlan, bıçaklarla yaralanan, balkondan aşağı atılan, başı taşla ezilen ve 'öldür öldür' zılgıtlarıyla gencecik insanların vahşice katledilmesine tüm

Türkiye olarak şahit olduk. Tek suçu, bir derneğin garibanlara kurban eti dağıtmak için düzenlediği organizasyonda yer alması olan 16 yaşındaki Yasin'i ve arkadaşlarını, insanlak değerlerini hiçe sayarak katlettiler. Ellerinde sapan yoktu, molotof yoktu, tabanca yoktu. Onlar bayrak yakmıyorlardı. Bu çocukların sadece elinde fakirlere verilmek üzere dağıtılan kurban etleri vardı" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.