Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili gençler üniversitelilerin yanında

AK Partili gençler üniversitelilerin yanında

İzmir'de AK partili gençler, üç yıl önce başlattıkları "Kampuste yalnız değilsin" sloganlı kampanyayı sürdürüyor. Kamyanya kapsamında üniversite okumak için İzmir'e başka kentlerden gelen öğrencilere kentin merkezini, öğrencilerin ihtiyaçlarına cevap verecek yerleri, ulaşım hatlarını tanıtıyor.

  • Ege Postası
  • 02.09.2014 - 14:44

İZMİR-AK Parti Gençlik Kolları İzmir İl Başkanı Bilal Kırkpınar, yaptığı basın açıklamasında üç yıl önce 
"Zorlu yolculuklarda iyi bir yol arkadaşına ihtiyaç vardır" diyerek başlattıkları kampanyayı sürdürdüklerini, İzmir'e üniversite okulak için gelen gençlere kampuste yalnız olmadıklarını hissettirmek için her türlü desteği verdiklerini söyledi. Kırkpınar, "Stantlarımızla, broşürlerimizle, afişlerimizle, AK Parti'nin kapılarının onlara her zaman açık olduğunu duyurmak için bu çalışmalara başladık. İzmir'deki dokuz üniversitede bu çalışmaları büyük bir özveriyle sürdürüyoruz.
Bir siyasi partinin böyle bir çalışması farklı gayeler için yorumlansa da bizler genç üye sayısı 80 bini aşmış, İzmir'in en büyük gençlik hareketiyiz. Gurbetten gelen kardeşlerimize karşı büyük bir sorumluluk hissediyoruz. Bize başvuran üniversiteli kardeşlerimize üniversitesini, misafir olarak geldiği şehrini, şehrin merkezlerini, öğrencilerin çok olduğu lokal yerleri, öğrenci topluluklarını, ulaşım hatlarını tanıtma konusundan barınma hizmetlerine kadar geniş bir rehberlik hizmeti sunuyoruz" dedi.



"ÜNİVERSİTELER HERKESİNDİR"

AK Parti Gençlik Kolları İzmir İl Başkanı Kırkpınar, sözlerini şöyle sürdürdü:
 
"'Üniversiteler bizimdir' diyerek üniversite kampuslerini babasının çiftliği gibi gören, ideolojilerinin kurbanı olup, ağızlarında özgürlük kelimesini sakız gibi çiğneyen,  kendinden farklı düşünen öğrencilere yönelik bir çeşit zulüm uygulayan tüm marjinal topluluklara karşı 'üniversiteler Herkesindir' demiştik. Ve Çalışmalara çok ayrı bir perspektifle başlamıştık. Kampüsleri her türlü provokasyona sürükleyip, tahrik edenler ve anne, babaların kabusu olan, öğrencilerin gurbetteki zor günlerini istismar edip onları anarşi, terör ortamlarına itenlere karşı mücadelemiz tüm hızıyla devam edecek. Onların kampüsleri karanlığa götürmesine artık fırsat tanımayacağız bizler üniversitelerimizi daha ileriye taşıyacak, aydınlığa kavuşturacağız. Üniversiteleri bilimin, demokrasinin, eğitimin, farlılıkların, adaletin, özgürlüklerin ve ülkemizin tüm zenginliklerini kucaklayan bir yuva olarak görüyoruz ve bu değerlerin korunmasında kendimizi sorumlu hissediyoruz." Elif DEMİRCİ / İZMİR
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.