Dolar 32,3257
%0.23
Euro 35,0767
%-0.13
Altın 2.306,870
%1.29
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili eski başkanın öldürülmesinde flaş gelişme

AK Partili eski başkanın öldürülmesinde flaş gelişme

Aydın'ın büyükşehir olmadan önce Kuşadası'nın beldesi olan Davutlar'da, belediye meclis üyeliği ve 4 dönem AK Parti belde başkanlığı yapan 67 yaşındaki Zeynel Çengel'in, evinin önünde silahlı saldırıda öldürülmesiyle ilgili 3 kişi daha yakalandı. Çengel'in katillerine paralarını götürerek kuryelik yaptığı iddiasıyla 1, azmettirici olduğu iddiasıyla da 2 kişi tutuklandı. Önceki operasyonda katil zanlısı olarak yakalanan 3 kişiyle birlikte olayla ilgili tutuklananların sayısı da 6'ya yükseldi.

  • Ege Postası
  • 29.01.2015 - 13:05
Davutlar'da 17 Ocak cumartesi günü saat 20.00'de meydana gelen olayda, Aydın'a gelen Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu karşılayıp, AK Parti Aydın İl Kongresi'ne katılan, evli ve 2 çocuk babası Zeynel Çengel, evinin yakınında aracını park ettikten sonra yürürken uğradığı silahlı saldırı sonucu öldürüldü. Yapılan araştırma sonucu kimlikleri belirlenen ve İzmir'in Selçuk İlçesi'nde olduğu tespit edilen katil zanlıları İ.D. Y.D. ve A.D., geçen perşembe gecesi, Özel Harekat polislerinin de katıldığı operasyonla yakalandı. Emniyette çelişkili ifadeler verdiği belirtilen ve çeşitli suçlardan sabıkalı oldukları tespit edilen zanlılar, sevk edildiği adliyede tutuklandı. 

TUTUKLANANLARIN SAYISI 6'YA ÇIKTI

Soruşturmasını sürdüren polis olayın azmettiricisi olduğu kaydedilen H.E. ve kardeşi B.E. ile katil zanlılarına para götürdüğü belirlenen kurye H.T.'yi Kuşadası'nın Davutlar Mahallesi'nde düzenlenen operasyonla yakaladı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen üç zanlı da tutuklandı. Zanlılardan H.E.'nin adliye çıkışı zafer işareti yaptığı götürüldü. İkinci operasyonun ardından tutuklananların sayısı da 6'ya yükseldi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.