Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili belediye başkanlarından 'Hizmet' toplantısı

AK Partili belediye başkanlarından 'Hizmet' toplantısı

AK Parti’nin İzmir’deki 6 belediye başkanı Kemalpaşa’da bir araya geldi. “Fikirde Birlik Hizmette Birlik" parolasıyla gerçekleşen toplantıda geride kalan 10 ayın değerlendirmesi yapıldı, ortak proje üretilmesine karar verildi, araç-gereç ihtiyacı olan belediyeye destek verilmesi kararlaştırıldı.

  • Ege Postası
  • 27.01.2015 - 01:00
EGE POSTASI - AK Parti’nin İzmir’deki altı belediye başkanı bir araya geldi. Kemalpaşa Başkanı Arif Uğurlu’nun ev sahipliğinde Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, Selçuk Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı, Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem ve Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer’in katılımıyla gerçekleşen toplantı “Fikirde Birlik Hizmette Birlik" parolasıyla gerçekleşti.


ORTAK PROJE
Yerel seçimlerden sonra AK Partili başkanlar olarak İl Başkanı Bülent Delican'la birlikte  basının karşısına geçerek İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne hizmette 'Adalet' çağrısı yapan başkanlar gerçekleştirdikleri zirvede 2014 yılını masaya yatırdı. Başkanlar geride kalan 10 aydailçelerde yaptıkları çalışmaları anlattı. Başkanların toplantıda ortak projeler üretme noktasında fikir birliğine vardıkları öğrenildi. Mali anlamda sorun yaşayan araç-gereç eksiği olan belediyeye diğer belediyelerin destek olmasının kararlaştırıldığı belirtildi.Başkanların, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden talep edilecek çalışmalarda ve Bakanlıklar nezdinde yapılacak girişimlerde  ortak hareket edilmesi kararını da aldıkları öğrenildi.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.