Dolar 32,4935
%0.06
Euro 34,6725
%-0.17
Altın 2.495,790
%0.46
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Sürekli'den  göçmen mesaisi

AK Partili Sürekli'den göçmen mesaisi

AK Parti İzmir Milletvekili adayı Kerem Ali Sürekli, Balkan Dernekleri Başkanları ile bir araya geldi. Girit göçmeni olan Kerem Ali Sürekli, Balkan Dernekleri Başkanları tarafından sıcak bil ilgiyle karşılanırken yaptığı konuşmada göçmenlerin Türkiye’nin temel taşlarından biri olduğunu söyledi. AK Partili Sürekli'den

  • Ege Postası
  • 04.10.2015 - 13:38
Sürekli”" Göçmenler olarak bizler Osmanlı'nın son döneminden ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti'nin ilk yıllarına kadar çok acılar çekmiş ve zorunlu göç ile Anadolu topraklarına gelen bir kitleyiz. Suyun öte yakasından buraya gelirken çok acılar çekip çok kayıplar verdik. bu verdiğimiz kayıpların yitirdiğimiz canların tek tesellisini Anadolu topraklarında yaşayarak buluyoruz. Sizler bizlere pek çok konuda destek oldunuz. Gözlemlerinizi bizimle paylaştınız ve bizde sorunlar üzerinde çözümler ürettik. Üretmeye de devam edeceğiz. Ben sizlerin bir temsilcisi olarak Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde gözünüz ve kulağınız olacağım”dedi.

Ak Parti’nin İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’ felsefesinden hareket ettiğini ve bütün politikalarının merkezine bireyi koyduğuna dikkat çeken Sürekli şöyle konuştu: “Başta düşünce, ifade, inanç, eğitim, örgütlenme ve teşebbüs özgürlükleri olmak üzere bütün sivil ve siyasi özgürlükleri, çoğulculuğun, barış ve uzlaşmanın temel şartı olarak görüyoruz. Tüm bu özgürlükler Türkiye’yi herkes için yarınlarından emin olacakları büyük bir umut haline getirmenin de olmazsa olmaz şartlarıdır. Ak Parti  din, dil, mezhep, bölge, etnik köken ve cinsiyet farkı gözetmeksizin bütün Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarını birinci sınıf vatandaş olarak görür ve kucaklar. Bizim demokratik anlayışımızda farklılıkların birbirine dönüşme mecburiyeti yoktur. Tarihi tecrübemizden süzülerek gelen farklı olanların bir arada barış içinde yaşama kültürü de bundan başka bir şey değildir. Ak Parti bir kısım veya kesimin huzur ve mutluluğunu değil, herkesin huzur ve mutluluğunu sağlamayı hedeflemektedir.”

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.