Dolar 32,3374
%-0.07
Euro 34,8108
%0.06
Altın 2.393,270
%-0.15
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Sürekli Ödemişlilerle buluştu

AK Partili Sürekli Ödemişlilerle buluştu

Ak Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, Ödemiş’teki demokrasi nöbetinde Ödemişlilerle biraraya geldi. Çok sayıda demokrasi sevdalısının katıldığı alanda coşkulu anlar yaşandı. AK Partili Sürekli, Ödemişlilere seslendi:

  • Ege Postası
  • 30.07.2016 - 14:35

İZMİR - 15 Temmuz darbe girişimine karşı koymak için meydanlara çıkan ülke sevdalıları meydanları boş bırakmıyor. Ödemiş’te de yüzlerce kişi her gece sabahın ilk ışıklarına kadar nöbeti sürdürüyor.  Ak Parti Milletvekili Kerem Ali Sürekli, demokrasi nöbetinin 15. gününde Ödemişlilerle buluştu.  Kerem Ali Sürekli konuşmasında, tek vatan, tek millet, tek devlet, tek bayrak için sonuna kadar buradayız vurgusunu yaptı.

Milletvekili Kerem Ali Sürekli; “15 Temmuz’da Türk siyasi tarihinin, dünya siyasi tarihinin en hain darbe kalkışmasını yaşadık demiyoruz.  Amaçları ülkeyi yönetmek değildi, Türkiye’yi işgal etmekti.  Dış güçlerin eliyle Türkiye’yi birbirine katma kalkışmasıydı. Milletimiz, Başkumandanımız Recep Tayyip Erdoğan ile bu hainlere dur dedi. Onun başkanlığında durduruldu. Cesur ve kararlı Başbakanımız Binali Yıldırım derhal duruma el koydu.  Türkiye Büyük Millet Meclisinde yer alan tüm milletvekillerimiz biraraya geldi. Kahraman polislerimiz, Türk Silahlı Kuvvetlerimizin içinde yer alan kahraman askerlerimizin el ele vermesiyle bu hainlere milletçe dur dedik.  Bundan sonra da milli beraberliğimizi devam ettireceğiz” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.