Dolar 32,5691
%0.29
Euro 34,6484
%-0.24
Altın 2.508,020
%0.95
Bist-100 9.525,00
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Kaya'dan balıkçılığa destek sözü

AK Partili Kaya'dan balıkçılığa destek sözü

AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Mahmut Atilla Kaya, Güzelbahçe Balıkçı Barınağı'nda sabahın erken saatlerinde kurulan balık mezatına giderek, balıkçıları ziyaret etti, sorunlarını dinledi. Kahvaltısını burada balıkçılarla birlikte yapan Kaya, Türkiye'nin denizcilikte uzun yıllar değerlendirilememiş olan potansiyelini ekonomiye katmak ve verimli hale getirmek adına yapılan çalışmaları anlattı. Kaya, AK Parti'nin 13 yılda gerçekleştirdiği proje ve yatırımlarla, Türkiye'nin gerek turizm, gerekse ticaret ve balıkçılık alanında önemli mesafeler kat ettiğini hatırlattı. AK Partili Kaya'dan Güzelbahçe Balıkçı Barınağı'na ziyaret

  • Ege Postası
  • 10.10.2015 - 10:39
İZMİR - 1 Kasım'a sayılı günler kala seçim çalışmalarına yoğunluk veren AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Mahmut Atilla Kaya, sabahın ilk ışıklarında sahaya inerek Güzelbahçe Balık Hali'nde balık mezatına katıldı, balıkçıların sorunlarını dinledi. Burada balıkçılar tarafından kurulan kahvaltı sofrasına konuk olan Kaya, önemli açıklamalarda bulundu. Kaya, Türkiye'nin geleceği açısından çok önemli bir seçim sürecinde olduklarını söyleyerek, son 13 yılda Türkiye'nin daha demokratik, daha özgür, daha kalkınmış, daha huzurlu ve daha güvenli bir ülke olması için ciddi adımlar atıldığını hatırlattı.


 
BALIKÇILIĞA DESTEKLERİMİZ SÜRECEK
 
AK Parti'nin denizcileri ve balıkçıları ilgilendiren birçok konuda da önemli icraatlar yaptığını belirten Kaya, "Balıkçı barınaklarımızın sayısını arttırdık. Akaryakıtta ÖTV'yi kaldırarak balıkçılarımıza ve ticari denizciliğe büyük teşvik verdik. Eskiden balıkçılarımız akaryakıt fiyatları yüzünden denize açılamıyordu. Türkiye, 1900'lü yıllarda denizcilikte dünya birincisiydi. Üç tarafımız denizlerle çevrili olmasına rağmen, AK Parti'den önce ülkeyi yönetenler yıllarca denizciliği ihmal ettiler. Biz ise önce Ulaştırma Bakanlığı'nın adını Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı olarak değiştirerek denizciliğe verdiğimiz önemi gösterdik. Daha sonra ise gerçekleştirdiğimiz icraatlarla bunu perçinledik. Türkiye'nin denizcilikte ve balıkçılıkta hak ettiği yere gelebilmesi için çalışmaya devam edeceğiz. Türkiye'de son yıllarda denizcilikte gerçekleşen hamlelerin mimarı, Sayın Bakanımız Binali Yıldırım'dır. Denizi en iyi bilen isimlerden birinin İzmir'den aday olması, balıkçılarımız için bir şanstır. Sayın Bakanımız Binali Yıldırım, ülkemizde balıkçılık sektörüne yönelik verdiği desteklerle bilinmektedir. Yeni dönemde bu destekler artarak devam edecek" şeklinde konuştu.
 
Kaya, Güzelbahçe Balık Hali'ndeki temaslarının ardından ilçede gerçekleştirdiği esnaf ziyaretleriyle seçim gezilerini sürdürdü. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.