Dolar 32,5835
%0.22
Euro 34,8112
%0.43
Altın 2.414,690
%-0.75
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Haspolat Büyükşehir’e seslendi: İzmir kimliğini kaybediyor!

AK Partili Haspolat Büyükşehir’e seslendi: İzmir kimliğini kaybediyor!

Bayraklı Belediyesi bütçe görüşmelerinin yapıldığı Ekim Ayı Meclis toplantısı 3. oturumunda AK Parti Grup Başkan Vekili Çağlar Haspolat Büyükşehir’e yüklendi. Haspolat,” Büyükşehir Belediyesi Bayraklı ‘ya yeterince hizmet vermiyor” dedi. AK Partili Haspolat Büyükşehir’e seslendi

  • Ege Postası
  • 10.10.2015 - 12:30
EGEPOSTASI- HABER SERVİSİ- Bayraklı Belediyesi AK Parti Grup Başkan Vekili Çağlar Haspolat Bayraklı Meclis toplantısında yaptığı konuşmada Büyükşehir Belediyesi’nin 6,5 katrilyonluk bir bütçeye sahip olduğunu ancak; Bayraklı’nın bu paydan da yeteri kadar hakkını almadığını ileri sürdü. Haspolat sözlerine söyle devam etti; “İzmir, Türkiye’nin 3. büyük kenti ben İzmir’in 3. büyük kent kimliğini kaybettiğini düşünüyorum. Ayrıca bunun yanında fuarcılık, sanayici kimliği ve tarım kimliğini de kaybetmiş şehir görüntüsüne sahip. ‘Bütünşehir’ Yasası ile birlikte Büyükşehir Belediyesi 6,5 katrilyonluk gibi bir bütçeye sahip. Ve bu paydan Bayraklı yeterli bir pay almadığına inanıyoruz. Bayraklı nüfus yoğunluğu bakımından İzmir’in yüzde 10 nüfusuna sahip. Büyükşehir Belediyesi, Bayraklı ’ya üvey evlat muamelesi yapıyor. Bunu neden yaptığını ve bunun sebebini de bilmek istiyoruz. Bu konuda CHP’li meclis üyesi arkadaşlarımızın da Bayraklı’nın hak ve hukukunu savunmasını ve bu konuda bize destek olmasını istiyoruz.”
 
KENTSEL DÖNÜŞÜMÜN AKIBETİ NE OLDU'
Bayraklı’nın İzmir’in yeni kent merkezi olacağını vurgulayan Haspolat;  “Bayraklı yeni kent merkezi olacak. Ancak burada Büyükşehir Belediyesi’nin bir türlü başlayamadığı ve çözüme kavuşturamadığı “kentsel dönüşüm”  projesini ne yapacağını bilemiyoruz.  
BAŞKAN’A TEŞEKKÜR
Bayraklı ’da sağlık hizmetlerinde güzel işler yapılmış bundan dolayı Bayraklı Belediyesi çalışanlarına ve size teşekkür ediyoruz.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.