Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Dağ’dan Kılıçdaroğlu’na ‘hak’ eleştirisi: Azarlamaya mı gelmiş

AK Partili Dağ’dan Kılıçdaroğlu’na ‘hak’ eleştirisi: Azarlamaya mı gelmiş

CHP Genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu İzmir ziyaretinde apartman görevlileriyle bir araya geldi. Kılıçdaroğlu, apartman görevlilerinin birlikte güçlü olduğunu belirterek örgütlenme ve hak arama çağrısında bulundu. Kılıçdaroğlu’nun sözleri ve üslubu AK Parti kanadından eleştirildi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Kılıçdaroğlu’nun üslubunu eleştirerek, “Üsluba ve tarzına bakınca; destek olmaya mı azarlamaya mı gelmiş belli değil” dedi.

  • Ege Postası
  • 08.12.2020 - 17:01

EGEPOSTASI- İzmir depreminin ardından 2. kez İzmir’e gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sabah gerçekleştirdiği programlarının ardından Bayraklı Belediye Binası’nda apartman görevlileriyle bir araya geldi.

Apartman görevlilerinin zor şartlar altında çalıştığını belirten Kılıçdaroğlu, tek başına ses çıkardıklarından işlerinden olma tehlikesiyle karşı karşıya kaldıklarını belirtip, “Sizin sayınız 1 milyonun üzerinde. Ama örgütlü değilsiniz. Büyük bir güçsüz. Birlik olun, örgütlenin. Hakkınızı arayın. Siz örgütlendiğiniz serece güçlüsünüz. Hakkınızı arayacaksınız” diyerek apartman görevlilerine örgütlenme çağrısında bulunmuştu.

Kılıçdaroğlu’nun ‘örgütlenme’ mesajlarına A Parti kanadından tepki geldi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Kılıçdaroğlu’nun üslubunu eleştirerek üsttenci bir tavırla konuştuğunu söyledi.

Dağ, yaptığı açıklamada, “CHP Genel Başkanı, İzmir’de apartman görevlileriyle yaptığı toplantıda; Bilmiyorsunuz, hakkınızı aramıyorsunuz gibi üsttenci bir dil kullanıyor. Üsluba ve tarzına bakınca; destek olmaya mı azarlamaya mı gelmiş belli değil” ifadelerini kullandı.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.