Dolar 32,5692
%0.09
Euro 34,9345
%0.3
Altın 2.427,110
%0.16
Bist-100 9.722,00
%0.8

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Ceyhun'dan Kocaoğlu'na salvo: Beceriksiz, başarısız ve vizyonsuz!

AK Partili Ceyhun'dan Kocaoğlu'na salvo: Beceriksiz, başarısız ve vizyonsuz!

Genel Seçimlere yaklaşık 15 gün kadar bir süre kalırken partilerin milletvekili adayları da çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Ozan Ceyhun yaklaşan genel seçimler öncesi gündemi Ege Postası’na değerlendirdi. Daha önce Almanya’da Sosyal Demokrat partisinden Avrupa Parlamentosu Milletvekilliği görevini de yürüten Ceyhun CHP’yi ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nu topa tuttu. Ceyhun CHP’nin sosyal demokrat olmadığını ifade ederken İzmir’de beceriksiz ve vizyonsuz bir yönetim anlayışı olduğunu dile getirdi. AK Partili Ceyhun'dan Kocaoğlu'na salvo:

  • Ege Postası
  • 22.05.2015 - 11:34
EMİRHAN ERGEN / HABER SERVİSİ - Geçmişte AK Parti’ye karşı İzmir’de sert ve olumsuz bir önyargının olduğunu belirten AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Ozan Ceyhun bu seçimde herhangi bir olumsuz önyargıyla karşılaşmadıklarını vurgularken: “Geçmişe bakıldığında İzmir’de AK Parti’ye karşı olumsuz ve sert bir önyargı olduğunu görüyoruz. Şimdi bu seçim sürecine saha da sürekli çalışmalar gerçekleştiriyoruz ve böyle bir sert tavırla karşılaşmadık bugüne kadar.Bu anlamda artık İzmirliler ile AK Parti arasındaki iletişimi daha da güçlendirmeye başladığımızı görüyorum.” diye konuştu.

"AZİZ KOCAOĞLU ESKİŞEHİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE VE BEŞİKTAŞ BELEDİYESİ’NE BAKIP ÖĞRENSİN"
İzmir’deki yerel yönetimleri değerlendirirken İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na sert sözlerle yüklenen AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Ozan Ceyhun Kocaoğlu’nun yıllardır aynı bahanelerin ardına saklandığını ifade ederek: “Sayın Kocaoğlu merkezi hükümet bize sorun çıkarıyor bahanesini ağzına dolamış sakız gibi bundan başka bir şey söylemiyor. Ben Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’ne bakmasını öneriyorum. Orada da AK Parti Belediyesi yok ancak Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen mükemmel bir yönetim anlayışı sergiliyor. Yılmaz Büyükerşen’i alkışlıyorum.  Öte yandan örneğin İstanbul’da Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar’ın icraatlarına bakıp örnek alabilir. Bu isimler CHP’li ve vizyon sahibi bir yönetim anlayışı ortaya koyuyorlar. Aziz Kocaoğlu artık bahaneleri bir kenara bıraksın. Bu isimlere merkezi hükümet sorun çıkarmıyor da Aziz Kocaoğlu’na mı çıkarıyo? Demek ki Belediye Başkanından Başkana bu durum değişiyor. Kusura bakmasın Aziz Kocaoğlu beceriksiz,başarısız ve vizyon sahibi olmadığını kabul etmeli.” diye konuştu.

"TABİİ Kİ ELEŞTİRECEĞİZ"
Seçimler öncesi Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu arasındaki tartışmalara da değinen AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Ozan Ceyhun: “Aziz Kocaoğlu’nun en büyük çaresizliği söyleyecek bir şeyinin olamaması. Sayın Veysel Eroğlu şimdiye kadar hizmetlerini ve yapacaklarını anlatıyor. Aziz Kocaoğlu ise sadece eleştiriyor ve bize de yerel yönetimleri eleştirdiğimiz için kızıyor. Kusura bakmasın ama Milletvekili olmak demek bu vatandaşın sorunlarına ortak olmak demek. Kocaoğlu ne yapmamızı bekliyo? Tabii ki eleştirilerimizi sunup sorunların parçası değil çözümün bir parçası olacağız. Kaldı ki biz sorunları görüp çözüm adına bir vizyon ve öneri de sunuyoruz.Bu onların alışık olmadığı bir durum” diye konuştu.

"CHP’NİN LİSTESİNDE SOSYAL DEMOKRAT ADAY YOK"
CHP’nin Milletvekili Adayları hakkında değerlendirmede bulunan AK Parti İzmir Milletvekili Ozan Ceyhun CHP’de sosyal demokrat aday olmadığını belirterek: “CHP’nin adaylarına baktığımda şunu görüyorum. Sosyal Demokrat bir tane aday yok. Şuan İzmir’de bir tane sosyal demokrat aday var o da benim. İzmir gibi sosyal demokrasiye önem veren bir kentte seçmenlerinde bu konuyu ele almasından yanayım.Sosyal demokrat olduğunu iddia eden bir partinin bir tane sosyal demokrat adayı olmaması şaşırtıcı bir durum.’’ Dedi. CHP’nin en büyük probleminin ortaya sosyal demokrat bir vizyon koyamaması olduğunu da ifade eden Ceyhun: “CHP’nin en büyük problemi zaten bu. Sosyal Demokratız diye ortada dolanıyorlar ama sosyal demokrasi adına tek bir adım atıp ortaya bir vizyon koyamıyorlar. Sosyal demokrasinin S’ sini bilmeyen bir Parti’nin ortaya böyle bir vizyon koyması da zaten beklenemez’’ diye konuştu.

"CHP İZMİR’DE BÜYÜK BİR HAYAL KIRIKLIĞI YAŞAYACAK"
İzmir’in CHP’nin kalesi olduğu görüşünü yanlış bulduğunu ifade eden Ceyhun Genel Seçimlerde CHP’nin İzmir’de büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağını dile getirerek: “İzmir CHP’nin kalesi söylemi çok yanlış bir söylem. Geçen seçimlere baktığımızda AK Parti  İzmir’ de 11 CHP ise 13 milletvekili çıkardı. Böyle bir atmosfer de kaleden söz etmek biraz komik oluyor. CHP’yi bu seçimlerde büyük bir hayal kırıklığı bekliyor CHP gerçekten sorunlu bir parti. HDP’ye oy kaptırıyorlar, Anadolu Partisine oy kaptırıyorlar ve bunu nasıl göremiyorlar anlamıyorum.’’ diye konuştu.

"İZMİR’E AVRUPADAN GERÇEK SOSYAL DEMOKRATLARI DAVET EDECEĞİM"
Genel seçimlerde Milletvekili seçilmesinin ardından İzmir’e Avrupa’dan bazı önemli isimleri davet edeceğini de sözlerine ekleyen AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Ozan Ceyhun: “Genel Seçimlerden sonra İzmir’e Avrupa’dan gerçek sosyal demokrat belediye başkanlarını ve politikacılarını davet edeceğim. Bu isimlerle birlikte İzmir’de Sosyal Demokrasi adına İzmir’de neler yapabiliriz bunları tartışıp ortaya gerçek bir vizyon koyacağız.’’ diye konuştu.
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.