Dolar 32,7682
%1.53
Euro 35,0901
%0.53
Altın 2.457,000
%2.76
Bist-100 10.471,00
%0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Çelik: Özgürlükleri vermeyi bir ihsan olarak görmedik

AK Partili Çelik: Özgürlükleri vermeyi bir ihsan olarak görmedik

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, "PKK terör örgütü olmasa da yeniden silaha dönse de biz vatandaşlarımızın temel hak ve özgürlüklerini vermeyi bir ihsan olarak görmedik." dedi. Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ)...

  • Ege Postası
  • 04.10.2013 - 14:20
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, "PKK terör örgütü olmasa da yeniden silaha dönse de biz vatandaşlarımızın temel hak ve özgürlüklerini vermeyi bir ihsan olarak görmedik." dedi.

Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) Hisse Devir İmza Töreni, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, İçişleri Bakanı Muammer Güler ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik'in katılımıyla gerçekleştirildi.

Tören sonrası gazetecilerin sorularını cevaplayan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çelik, bir soru üzerine, "Türkiye'nin demokratikleşme çabası kürt vatandaşların meşru taleplerinin yerine getirilmesi ile PKK'nın silah bırakması farklı kategorilerdir. Hepsi Kandil'e çekildikten sonra 'bunların durumu ne olacak' o zaman belli olacaktır. Ancak, PKK terör örgütü olmasa da yeniden silaha dönse de biz vatandaşlarımızın temel hak ve özgürlüklerini vermeyi bir ihsan olarak görmedik. Vatandaşların talepleri bizim başımızın tacıdır. Bugüne kadar insanlara verilmemiş hakları veriliyor. Dindar insanların gasp edilen hakları, onlar adına silahlı terör örgütü kurulduğu için hakları verilmiyor. Biz diyoruz ki arkadaş 21 yüzyılda insan öldürerek, can alarak ve kan akıtarak insanlar kendilerini ifade etmesinler. Dünyada bu tür hareketlerin hepsi hüsranla sonuçlanmıştır. Sıkılı yumruklarla el sıkışamazsınız." diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.