Dolar 32,3178
%0.21
Euro 35,0683
%-0.15
Altın 2.309,390
%1.4
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Başkan'dan acı haber

AK Partili Başkan'dan acı haber

Saldırıya uğrayan Gürsu Belediye Başkanı hayatını kaybetti

  • Ege Postası
  • 26.05.2015 - 11:47
20 Mayıs'ta Bursa’nın Gürsu İlçesi'nde makam odasında zabıta memuru tarafından kafasından vurulan Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız, tedavi gördüğü hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi..

BURSA’da geçen hafta çarşamba günü belediye binasında tartıştığı zabıta memuru Fevzi B. tarafından tabancayla vurulan Gürsu Belediye Başkanı AK Partili Cüneyt Yıldız, tedavi gördüğü hastanede bu sabah yaşamını yitirdi. Aynı olayda karnından yaralanan Yıldız’ın şoförü Yener Şimşek’in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Gürsu İlçe Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız, geçen hafta çarşamba günü zabıta memuru olarak çalışan ve kendisinden müdürlük isteyen Fevzi B.'ye olumsuz yanıt verdi. Ardından belediye binasında Fevzi B.'nin tabancalı saldırısında başına kurşun isabet eden Belediye Başkanı Yıldız, ağır yaralandı. Aynı olayda Yıldız’ın şoförlüğünü yapan Yener Şimşek de karnından yaralandı.

Durumu ağır olan Belediye Başkanı Yıldız, Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ameliyata alındı. Ameliyat sonrası yoğun bakım ünitesindeki tedavisi devam eden evli ve 2 çocuk babası olan Cüneyt Yıldız, bugün doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayıp yaşamını yitirdi. Aynı olayda yaralanan Yener Şimşek’in sağlık durumunun ise iyi olduğu öğrenildi.

Saldırı sonrası kaçan ve Yozgaz’ta polise teslim olan zanlı Fevzi B. tutuklanarak cezaevine konuldu.

Seçim çalışmaları kapsamında kentte bulunan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu da programlarını iptal ederek hastaneye geldi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.