Dolar 32,5874
%0.35
Euro 34,8475
%0.33
Altın 2.503,520
%0.77
Bist-100 9.682,00
%1.66

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Atilla Kaya sahada harıl harıl: Teşkilat vurgusu!

AK Partili Atilla Kaya sahada harıl harıl: Teşkilat vurgusu!

Seçim çalışmalarını Buca'da gerçekleştirdiği ziyaretlerle sürdüren AK Parti İzmir 1'inci Bölge Milletvekili Adayı M. Atilla Kaya, AK Parti teşkilatlarıyla omuz omuza vererek 1 Kasım'a odaklandıklarını belirtti. AK Parti'nin dünyanın en büyük ve en şeffaf sivil toplum kuruluşu olduğunu hatırlatan Kaya, "Hedeflerimize teşkilatımızın gücüyle ulaşacağız" dedi. AK Partili Atilla Kaya sahada harıl harıl

  • Ege Postası
  • 04.10.2015 - 10:40
AK Parti İzmir 1'inci Bölge Milletvekili Adayı M. Atilla Kaya, 1 Kasım Genel Seçimleri öncesi seçim çalışmalarına Buca ilçesinde gerçekleştirdiği esnaf ziyaretleriyle devam etti. Ziyaretlerin öncesinde Ege Toplumsal Düşünce ve Gelişim Platformu temsilcileriyle kahvaltıda buluşan Kaya, ardından AK Parti Buca Teşkilatı mensuplarıyla ilçe binasında bir araya geldi. Kaya, burada yaptığı konuşmada teşkilatın gücüne vurgu yaptı. Teşkilatların dinamik yapısına güvendiğini belirten Kaya, "Teşkilatlarımız, milletimize hizmet aşkıyla 1 Kasım'a odaklanmış durumda. Seçim kampanyamızda hep birlikte omuz omuza çalışmanın azmi ve şevkiyle, 1 Kasım'da istediğimiz sonucu sandıktan alacağımızdan eminim. Tüm Türkiye'de olduğu gibi İzmir'de de hedefimiz çok büyük. Hedeflerimize teşkilatımızın gücüyle
ulaşacağız. AK Parti, dünyanın en büyük ve en şeffaf sivil toplum kuruluşlarından birisidir. AK Parti'nin omurgasını oluşturan teşkilatları da dinamik yapısıyla bugüne kadar kendilerine verilen her sınavdan başarıyla ayrılmışlardır. 1 Kasım'da bu büyük teşkilatın gücüyle başarıya ulaşacağız. Her zaman olduğu gibi milletimizin emanetini canımızdan aziz bilip, ülkemize hizmet etmenin gayreti içerisinde olacağız" dedi.
"7 Haziran'dan dersler çıkardık"
7 Haziran seçimlerinden parti olarak bazı dersler çıkardıklarını söyleyen Kaya, "Biz gereken dersleri çıkardık, ajandamıza not ettik. Yenilendik, tazelendik ve ilk günkü aşkla yola koyulduk. Şu an güçlü bir vaziyette, tüm teşkilatlarımız ve hareketimize gönül verenler kenetlendik, 1 Kasım'a gidiyoruz. Bu süreçte İzmir'in AK kadroları olarak hep birlikte, İzmirlilerle omuz omuza yürüyeceğiz. AK Parti'yi ayrıcalıklı kılan, her şeyden önce bir dava, bir sevda, bir gönül hareketi olmasıdır. Seçkinlerin değil, milletin partisi olmasıdır. Milletimiz kendi temsilcilerine sahip çıkıyor. Gezdiğimiz yerlerde gördüğümüz ilgi, azim ve gayretimizi artırıyor. Bu ülkeyi aydınlık yarınlara taşıyacak kadrolar ve vizyon sadece AK Parti'de vardır. Büyük Türkiye idealine, Milli ve Güçlü Türkiye idealine ulaşmak için çalışan bu kadrolara milletimiz güveniyor. Seçimin kazananı hiç şüphesiz milletimiz olacaktır. Çünkü bizim tek şiarımız milletimize hizmet etmektir. Partimiz 1 Kasım'a damgasını vuracak" ifadelerinde bulundu.
Nikah şahidi oldu
AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı M. Atilla Kaya, teşkilat buluşmasının ardından Buca Hasanağa Parkı ve Üçkuyular Meydanı civarında esnaf ve kahve ziyaretlerinde vatandaşlarla kucaklaştı, sorunları dinledi. Kaya, buradaki temaslarının ardından AK Parti Buca İlçe Başkan Yardımcısı Özlem Küçük ve Fikret Şencan çiftinin nikah törenine nikah şahidi olarak katıldı.
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.