Dolar 32,5307
%0.29
Euro 34,9060
%0.47
Altın 2.443,700
%0.21
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti’den Kocaoğlu’na jet yanıt!

AK Parti’den Kocaoğlu’na jet yanıt!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı CHP’li Aziz Kocaoğlu’nun, yerel seçimlerde İzmir’de her türlü baskıya karşın başarılı bir sonuç aldıklarını ve Ödemiş, Torbalı’yı tesadüfen kaybettiklerini söylemesine AK Parti’den jet yanıt geldi. AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ, “Kocaoğlu her zamanki gibi başarısızlığını başkalarının üzerine atıyor. Yüzde 49 oy aldığını kabul etmiyor. Bizim tesadüfen kazandığımız ilçe yok ama Kocaoğlu o koltuğa tesadüfen oturdu” dedi.

  • Ege Postası
  • 19.04.2014 - 14:52
ONUR ÇAKIR (HABER MERKEZİ) – CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Parti Meclisi (PM) toplantısında yaptığı, “CHP İzmir’de başarısız” değerlendirmesi ile ilgili İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, “Sadece hükümet güçleri değil tüm devlet birimlerinin, kurumlarının İzmir’de çalıştığınızı biliyoruz. Devlet kurumlarının bu kadar yanlı davrandığı ve bir ilçemizde il başkanıyla beraber 28 saat bekledik. Her türlü güçle bastırılan böyle bir ortamda İzmir’de bu sonuçları almak son derece başarılıdır. Tesadüfen kaybettiğimiz Torbalı ve Ödemiş’i de mutlaka ve mutlaka alacağız” dedi.

AK PARTİ’DEN YANIT GELDİ
AK Parti İzmir Milletvekili ve MKYK Üyesi Hamza Dağ, Kocaoğlu’nun sözlerine yanıt verdi. Dağ, “İzmir Büyükşehir belediye başkanın siyasi tarzı hale geldi. Suçu başkasına atıyor. Kendisinin engellediğini söylemek mazereti haline geldi. Somut hiçbir delil ortaya koymadan, soyut iddialar üzerinden bahane üretiyor. Kimin nerede hata yaptığını ortaya koymasında fayda var. ‘Yüzde 60 oy alacağım’ dedi. Yüzde 50 bile alamadı. 2009’a göre çok başarısız. Bunu artık kabul etsin. Genel başkanları bile söylemiş. 28 saat boyunca beklediği yerde ben 30 saat bekledim. Beklemek oradaki kurumun yanlı davrandığını gösteriyorsa, biz de bekledik. Bayındır’da gerginliği artırıp, sandıkların daha ayrıntılı sayılmasını engellenmiştir. Başarısızlığın gerekçelerini kendilerinde aramaları gerekirken suçu başkasına atıyorlar” dedi.

SEN TESADÜFEN BAŞKAN OLDUN!
Dağ, AK Parti’nin İzmir’de tesadüfen ilçe kazanmadığını ancak kaybettiğini söyledi. AK Partili Dağ, “Kocaoğlu hiçbir proje açıklamadan seçim kazandı. Yerel seçimi genel seçim havasına soktu. Ülkedeki konjektörün bunda etkisi büyük. Asıl tesadüfen seçim kazanan kendisi. O koltukta tesadüfen oturuyor. Bunu aslında kendisi de biliyor” dedi.  

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.