Dolar 32,4450
%0.1
Euro 34,4567
%-0.11
Altın 2.485,630
%0.1
Bist-100 9.680,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti'nin yeni il binası göz kamaştırdı

AK Parti'nin yeni il binası göz kamaştırdı

Salhane’deki 5 yıldızlı merkeze taşınarak yerel seçim sürecinde karargahını yenileyen AK Parti İzmir İl Başkanlığı, İş Merkezi’nin denize ve Salhane İstasyonu’na bakan kısmına giydirme yapacak. Binanın denize bakan kısmında yer alan 30 metre yükseklikteki Türk Bayrağı’nın yanında 25 metre yüksekliğe AK Parti bayrağı koyulacak en önemli görsel ise totem tabela olacak. Tabela ile her gün binlerce İzmirlinin hem araç hem de İZBAN yoluyla geçtiği güzergahta özel gün ve milli bayramlarda mesaj yayınlanması amaçlanıyor.

  • Ege Postası
  • 17.12.2012 - 17:54

SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - İzmir’de kurulduğundan beri beşinci kez bina değiştiren  AK Parti İl Başkanlığı, Bayraklı Altınyol üzerindeki Salhane İş Merkezi’nin birinci katına yerleşti. Bin 500 metrekare genişliğindeki daire deniz manzarası, senato tipi toplantı odası, doğal taşlarla süslenmiş duvarları  ile parmak ısırtırken önümüzdeki günlerde giydirilecek dış cephesi ile daha da imrenilecek bir hal alacak.

BİNLERCE İZMİRLİ GÖRECEK

Salhane’deki 5 yıldızlı merkeze taşınarak yerel seçim sürecinde karargahını yenileyen AK Parti İzmir İl Başkanlığı, İş Merkezi’nin denize ve Salhane İstasyonu’na bakan kısmına herhangi bir giydirme yapmamıştı. Her gün binlerce İzmirlinin hem araç hem de İZBAN yoluyla geçtiği güzergahta görsel olarak vatandaşlara hitap etmek isteyen AK Parti İzmir öncelikle binanın denize bakan kısmında yer alan 30 metre yükseklikteki Türk Bayrağı’nın yanında  25 metre yükseklikte bulunacak AK Parti bayrağı koyacak. Binanın her iki tarafında da Ak Parti logosu giydirilecek.

TOTEM TABELA DİKKAT ÇEKECEK

Binanın dış kısmanda yapılacak en önemli görsel ise totem tabela olacak. Yüksekliği ve yola yakın konumlandırılması sebebiyle uzak mesafeden de görülebilecek tabela ile AK Parti İzmir, özel gün ve milli bayramlarda mesaj yayınlayacak.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.