Dolar 32,3685
%0.16
Euro 35,1197
%0.16
Altın 2.327,590
%0.31
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti milletvekillerinden Karşıyaka'ya ziyaret

AK Parti milletvekillerinden Karşıyaka'ya ziyaret

AK Parti İzmir Milletvekilleri İbrahim Turhan ve Kerem Ali Sürekli, Karşıyaka Kulübü'nü ziyaret etti. Kulüp Başkanı Ali Erten, Euroleague'e katılmalarında ve Mavişehir'de kullanacakları geçici kulüp binasının tahsisinde kendilerine destek olan İbrahim Turhan'a teşekkür etti. Turhan, "Biz çok büyük bir camiayız, kulübümüz için hizmete her zaman hazırız" dedi.

  • Ege Postası
  • 04.08.2015 - 17:33
Karşıyaka Spor Kulübü'nün büyük bir camia olduğunu vurgulayan İzmir Milletvekili İbrahim Turan  ''Biz çok büyük bir camiayız. Kulübümüz  için her zaman hizmet etmeye hazırız. Karşıyaka Spor Kulübümüzün , İzmir'i ve Karşıyaka'yı Avrupa'da temsil etmesinden ötürü gurur duyuyoruz.Herkesin de gurur duyması gerekir. Bunda küçük bir katkım olmuşsa ne mutlu bana. Bundan sonra da  Karşıyakalı vekil olarak kulübümüze elimden gelen her türlü katkıyı yapacağım " şeklinde konuştu.

Kulüp içinden biri olduğunu vurgulayan İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, kulübümüze çeşitli görevlerde şerefle hizmet ettim ve etmeye devam ediyorum. Ben , İbrahim Bey , Sayın Bakanımız Binali Yıldırım, Sayın Hamza Dağ ve diğer vekillerimiz elimizden geleni yaparak Karşıyaka Stadı'nı kulübümüze hızlı bir şekilde kazandırmak için çalışıyoruz. Amacımız asla siyaset yapmak değil, hizmet yapmak, kulübümüzü çok daha iyi yerlerde görmek" dedi.

Başkan Erten, iki vekile basketbolda şampiyon olan Pınar Karşıyaka'yı tribünden destekledikleri sırada çekilmiş fotoğraflarını hediye etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.