Dolar 32,3738
%0.17
Euro 34,9828
%-0.23
Altın 2.326,130
%0.25
Bist-100 9,09
%0.08

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti'den blog yarışması

AK Parti'den blog yarışması

AK Parti Gençlik Kolları İzmir İl Başkanlığı, "Yeni Türkiye yeni gençlik" başlıklı blog yarışması düzenledi. Parti üyelik şartının aranmadığı yarışmada, yeni Türkiye'de gençlerin neler yapması gerektiğini en iyi anlatan makaleler ödüllendirilecek.

  • Ege Postası
  • 23.10.2014 - 13:56
AK Parti, İzmir'de yeni Türkiye'de gençlerin neler yapması gerektiğini gençlere soracak. En iyi makaleler ödüllendirilecek. AK Parti Gençlik Kolları İzmir İl Başkanı Bilal Kırkpınar, "Yeni Türkiye yeni gençlik" başlıklı blog yarışmasına partili gençlerin yanısıra parti üyesi olmayan üniversitelilerin de katılabileceğini belirterek, şunları söyledi: 

"Eski Türkiye güçlü kasları olan midesi boş, kalbi sürekli tekleyen orta zekalı bir adamdı. Burada güçlü kaslar güçlü orduyu temsil ediyor. Midesinin boş olması ekonomik krizlerle sarsılmasını, kalbi teklemesi bölünme korkusunu anlatıyor. Orta zeka ise stratejik düşünme yeteneğinden yoksun olmayı. Günümüzde böyle bir Türkiye yok. Ekonomisi sağlam, dünyaya sözünü dinlettirebilen, sorgulayan bir Türkiye var. Paradigmalar değişti. Yeni Türkiye'de basit siyasi hesaplar üzerinden analizler yapamayız. Yeni Türkiye'de yeni gençlik de oluştu. Yeni Türkiye'de gençlik nasıl düşünmeli, nasıl hareket etmeli, kendini nasıl geliştirmeli. Makalelerde bu soruların yanıtlarını arıyoruz. Son zamanlarda Türkiye'nin huzurunu bozmak isteyenler gençleri kullanarak ülkede eylemler başlattılar. Bu da makalede işlenebilir. Herkes farklı bir pencereden bakabilir. Binlerce makale bekliyoruz, jüri değerlendirecek. Ödülleri bir ay sonra törenle vereceğiz." 

Yarışmaya son katılım tarihi, 10 Kasım 2014. Makaleler, yazarlar Uğur Geyik, Metin Altınok, Ceren Kenar, Yıldırağ Oğur, Emre Cemil Ayvalı'dan oluşan jüri tarafından değerlendirilecek. Birinciye iPad Air, ikinciye iPad Mini, üçüncüye İpod verilecek. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.