Dolar 32,5688
%0.29
Euro 34,7538
%0.06
Altın 2.491,290
%0.27
Bist-100 9.525,00
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti'den İzmir'e 466 proje sözü

AK Parti'den İzmir'e 466 proje sözü

Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) İzmir İl Teşkilatı, düzenlenen programla 1'nci ve 2'nci Bölge milletvekili adaylarını tanıttı. AK Parti İzmir İl Başkanlığı, 7 Haziran genel seçimlerine katılacak milletvekili adayları kendilerini kısaca anlattı. AK Parti İzmir 1'nci Bölge 1'nci sıra adayı Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, İzmir'e yeni müjdelerle geldiğini belirterek, "Biz İzmir'i 466 tane proje gerçekleştirmenin sözünü veriyoruz. Biz sözümüzün eri bir partiyiz. 7 Haziran'da İzmir'de destan yazmaya hazır mıyı? İzmir için büyük düşünüyoruz. İzmir dünyanın incisi olacak" dedi. AK Parti İzmir adaylarını tanıttı

  • Ege Postası
  • 18.04.2015 - 17:05
EDA EBRU NANECİ / HABER SERVİSİ - Kaya Termal Otel'de düzenlenen programa AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, AK Partili Belediye Başkanları, milletvekili adayları, il, ilçe ve kadın kolları, AK Parti Gençlik Kolları ve çok sayıda partili katıldı. Aday tanıtım toplantısına Eski Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım da katıldı. Adayların kısa özgeçmişinin ardında adaylar kendilerini kısa kısa tanıttı. AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, listelerle ilgili İzmir mozaiği vurgusu yaptı. Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Notar ise kimsenin yaşam tarzına karışmadıklarını belirtti. Eski Bakan Binali Yıldırım ise MHP’ye yüklendi. 



"HOŞGELDİN VEYSEL AĞABEY" HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ...



DELİCAN: ASLA HAYALİ SÖZLER VERMEDİK
AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican yaptığı konuşmada aday listelerinin İzmir mozaiği olduğunu vurguladı. "Bu tablo söylemekten çok yapmak için, bölmek değil bütünleştirmek için kentlenmiş akılların yüreklerin birleştiği ülkemizin ve kentimizin tüm renklerini taşıyan bir tablodur" diyen Delican şunları söyledi: "Temsil ve hizmet meselesini halkın görüş farklılıklarını sürükleyenlere değil, sorunlara hakim, uzlaşmadan yana bir kadroyla halkın özgür iradesine saygı duyarak yola çıkıyor. 7 Haziran için Yeni Türkiye sözleşmesi ile daha büyük hedeflerle yola devam ediyoruz. Tarihimizin gücü dünyada örnektir diyoruz. AK Parti olarak matematik siyaseti yapmıyoruz. İddialarımızı rakamlarla sınırlamıyoruz. Hayali sözler asla vermedik. 77 milyonun gönlünde devamlı yer etmek için çalıştık. Çalışmaya devam ediyoruz."

DELİCAN: İZMİR HALKI BU MOZAİKTE KENDİ RENGİNİ BULACAK 
Delican, aday listesinin İzmir mozaiği olduğunu ifade ederek, "Listelerde kandırmacalarla değil, kavgaya tutuşmuş listelerle değil, insanlık onuru esastır diyen bir sözleşme ile çıkıyoruz. Listemizde İzmir gibi bir mozaik oluşturduğumuzu gözle görüyoruz. Alanında uzman, halkın tüm kesimlerini temsil edecek değerli isimler bir arada. Yatırımları hızlandırma birikimine sahip kimlikler bir arada. İnanıyorum ki İzmir halkı bu mozaikte kendi rengini bulacak. Çocuklarının geleceği için kullanacak. Sorunlarına çözüm olanı onaylayacak birlik ve beraberlik tablosunu onaylayacak. İzmir'de hizmeten hizmete koşacağız. Biz diğer partilerin ideolojik tuzaklar dolu listeleriyle değil halka hizmetle uğraşacağız biz gönülere girmeye İzmir'e hizmet etmeye geldik. Biz bunu 2071 hedefleriyle gençlerimize aktaracak kadrolarla geliyoruz. İzmirli hemşehrilerimiz teveccühü bizden yana kullacak ve temellerini hep birlikte atacağız" şeklinde konuştu. 




"SİYASET MİLLETE HİZMETTİR"
1'nci Bölge 1'nci sıra adayı Bakan Veysel Eroğlu için konuşan Yıldırım ,"Bizim için siyaset millete hizmettir. Veysel Bey' de kararlılık içinde İzmirlilere ifade etti, beyan etti. Bunu duymaktan büyük bir mutluluk duydum. 7 Haziran seçimlerinin hayırlı olmasını diliyorum. Günler çabuk geçiyor aday olanlar bu sorumluluğun gereğini iyi şekilde yaparsa partimizi bir adım daha yükseğe çıkarırlarsa en büyük mutluluğumuz bu olacaktır" dedi.



YILDIRIM VURAL'A GÖNDERME YAPTI 
Geçtiğimiz gün Binali Yıldırım'ı eleştirerek, "Üç sıfır attık Ali kaldı" ifadelerini kullanan Vural'a gönderme yapan Yıldırım, bu sözlere "Hadi oradan" şeklinde yanıt verdi. Yıldırım sözlerine şöyle devam etti: "İzmir'de 4 milletvekili vardı 2 miletvekili zor çıkarttı. Şimdi de görelim bakalım kimin ne kadar gücü varsa 7 Haziran'da ortaya çıkacak. İstediğiniz kadar genel başkanınızı getirin AK Parti izmir'de emin adımlarla gümbür gümbür geliyor. İzmir'de bunlara çok iyi bir ders verme zamanıdır. İzmir'in başarısı için İzmir AK Parti kadroları hanımlar, beyler, gençler hazır mısını? Bu bir nöbet değişimi. 2011 seçimleri kampanyasında bizimle beraber çalışan tüm AK Parti kadrolarına çok teşekkürler. Aday değiliz ama aday olmak seçilmek önemli, seçmek daha önemlidir. Sizin sorumluluğunuz bizim sorumluluğumuz daha fazladır. Elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz." 
Binali Yıldırım'ın konuşması sırasında zaman zaman kısılınca, "Bu arada bizim ses yavaş yavaş mızıkçılık yapmaya başladı" sözleriyle espri yaptı. 

DARBECİLERLE, VESAYETÇİLERLE MÜCADELE ETTİK 
Bugüne kadar Türkiye'de AK Parti iktidarı destan yazdığını ve darbecilerle, vesayetçilere geçit vermediklerini ifade eden Yıldırım, "Herkes tereddüt ediyordu, kim bunlar ne yapacaklar deniyordu. İflas etmiş, dibe vurmuş, ekonomisiyle yerle bir olmuş bir ses yükseldi ana doludan. Milletin adamı Recep Tayyip Erdoğan biz buradayız dedi ve o gün millet bize inandı. Mesajımızı aldı ve bizi iş başına getirdi. Bugünlere gelişimiz hiç kolay olmadı. Ekonomisini düzlüğe çıkartırken, ihmal edilmiş hizmetlerini birbir yaparken bir yandan da milletin bize emanetine sahip çıktık. Darbecilere vesayetçilere geçit vermedik. Bir yandan memleket tekrar ayağa kalkacak bir yandan vesayetçilerle ve darbe meraklılarıyla mücadele edecektik. Milletin gücüne inanıyorduk. Milletin gücünden daha önemli bir şey yoktur" diye konuştu.  



EROĞLU: HORTUMLARI İZMİR BALTASIYLA KESTİK 
AK Parti 1'nci Bölge 2'nci Bölge adayı Veysel Eroğlu, "Bütün adaylarımızla destan yazmaya devam edeceğiz" ifadeleriyle sözlerine başlayarak, "Hedef 2023 diyoruz. Diğer adaylarımız da birbirinden güzel şimdiye kadar hizmet yapan değerli milletvekillerimize gönüllden teşekkürler sizlerden gurur duyuyorum. 2002'den bu yana muhteşem bir gelişme oldu. İMF'ye borcumuz vardı artık yok. Sadece IMF'ye borcumuzu ödemekle kalmadık Türkiye'de hiç olmadığı kadar döviz var. Yatırımlarla destan yazıldı. Bu dönem tarihte altın yıllar olarak geçecektir. Her şey millet için dedik sağlıkta muhteşem bir çalışma yaptık. En muhteşem hastaneleri biz kurduk sevgili İzmirliler, AK Parti hortumları kese kese geldi. Kirli hortumları İzmir baltasıyla kestik" dedi.



YENİ MÜJDELERLE GELDİM 
İzmir için büyük düşündüklerini belirten Eroğlu şunları söyledi: "2023 yılı Türkiye'sini düşünüyoruz. İzmir'e en büyük yatırımlar hükümet döneminde yapıldı. İzmir İzmir olalı böyle bir yatırım görmedi. İzmir'e o kadar büyük yatırımlar yaptık ki, ödemişliler burada bizden önce Küçük Menderes Havzasına bir tek çizi çakıldı mı ' Şimdi biz girdik barajlar, göletler  yapıldı. İzmir'de sulanmadık toprak bırakmayacağız. Hizmet bizim için ibadettir. Başbakanamız Ege Kalkınma Projesi müjdesini verecek. Hükümetimizin burada sunduğu 35 projenin arkasındayız. Çoğu yapıldı... Yeni müjdelerle geldim. Biz İzmir'i 466 tane proje gerçekleştirmenin sözünü veriyoruz. Biz sözümüzün eri bir partiyiz. 7 Haziran'da İzmir'de destan yazmaya hazır mıyı? Kapı kapı dolaşarak herkesin gönlünü almaya hazır mıyı? İzmir için büyük düşünüyoruz. İzmir, İzmirli herşeyin en güzeline layıktır. Yolunuz açık olsun. İzmir dünyanın incisi olacak." 

YILDIRIM: ADAYLARIMIZ YOLLARA DÜŞECEK 
İzmirli adayların tanıltılmasının ardından, adayların yollara düşeceğini söyleyen Eski Ulaştırma ve Denizcilik Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, "İzmir sizinle bir başka güzel. Size kaç sefer söyleyeceğim yolların kralı olmaz yolların kuralı olur. 25. dönem milletvekili adaylarımızı tanıtacağız. İzmirliler adaylarımızı tanıyacak. Adaylarımız yollara düşecek. İzmir'in her köşesini, köylerini karış karış dolaşacak. Onlar dolaşacak da biz yatacak mıyı? Biz de devam edeceğiz. Hedef 7 Haziran, Yeni Türkiye'nin yeni ufukların başlayacağız tarihtir" dedi. 



"İZMİR'DE HİÇBİR ŞEY ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK"
AK Parti'nin tüm kadrolarıyla göreve talip olduğunu belirten Yıldırım,"İzmir 7 Haziran'da öyle bir ses verecek ki öyle bir gümbür gümbür gelecek ki... AK Parti kadrolarıyla tekrar hizmete talip. 2011'den bu yana İzmir için çok önemli projeler başlattık. Şimdi bayrağı bizden daha yukarı taşıyacak birbirinden güzel adaylarımız var. Gece demeden gündüz demeden, partimizin başarısı için canla başla çalışacağız. İçimize fitne sokmaya çalışanlara da en büyük cevabımız budur. 2014 çok önemli değişimin olduğu yıldır. 30 Mart'ta yerel yönetimlerde belediyelerde AK Parti dedi. Biz de İzmir'de o zor günlerle hep beraberdik. Birlikte bir başarıya götürdük. Belki seçimi kazamadık 1 belediyemiz vardı şimdi 7 belediyemiz var. İzmir'de hiç bir şeyin eskisi gibi olmayacağını herkes 30 Mart yerel seçimlerde öğrendi" diye konuştu. 
AK Parti Sosyal İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar ise, "Bir kez daha sizlerin karşısına aday olmaktan memnuniyet duyuyorum. Yine birlikte başarılı çalışmalar nasip etsin. Bu süreçteki en büyük ihtiyacımız sizlerden alacağımız destekler. Buna çok ihtiyacımız var. Hepsine yetişmeye çalışacağız. Adaylarımızın tümüne başarılar" dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.